BRODOLOM PARTIZANA U PIONIRU UZ 66 FAULOVA: Tromi i umorni crno-beli su bili najukusniji zalogaj za podivljale Pantere! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

superliga, polufinale

BRODOLOM PARTIZANA U PIONIRU UZ 66 FAULOVA: Tromi i umorni crno-beli su bili najukusniji zalogaj za podivljale Pantere! (FOTO)

Sva dešavanja pre tokom i posle meča pratili ste uz naš lajv-blog

Objavljeno: 23:36h

DRUGA ČETVRTINA Veličković pokrenuo tim sa minus 10, Partizan - FMP 40:37 (14:18)

Za jedan od najlepših poteza na meču pobrinuo se Majstorović zakucavanjem jednom rukom, nakon čega ga je ubrzo zamenio Luković, a na drugoj strani je precizan bio samo Radanov (17:20).

Kao na početku meča, opet se Partizan mučio u napadu...

foto: Fonet/aleksandar Koković

Pot je forsirao, Hečer je imao loše dodavanje, što je kaznio Radanov polaganjem u kontri, odnosno sjajnim zakucavanjem prilikom promašaja Lazarevića - 18:25.

FMP-u nije smetalo što je već u ranoj fazi ispunio bonus, što je Partizan učinio na ulasku u 14. minut kada su gosti stekli maksimalnih devet razlike. Ujedno, imali su prednost iako su trojke šutrali 0/8, ali su i pored toga prvi put stigli do dvocifrene prednosti i 22:32.

Nervoza i dekoncentracija uvukli su se u crno-bele redove, koje je malo prodrmao Birčević trojkom, na šta je NBA zakucavanjem odgovorio Bolden, pa se malo rasplamsala borba sredinom deonice. To je pokrenulo Veličkovića za alej-up zakucavanje na dodavanje Birčevića, posle čega je tražio dodatnu podršku publike i pogodio trojku - 32:35. Da je FMP bolje izvodio slobodna bacanja od 9/17 ili preciznije šutirao trojke (0/10), ne bi domaćin prvi pogotkom Hečera preokrenuo na i tako je brzo nestalo onih minus 10 - 40:37 na poluvremenu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.