Guduriću, ti si Indijanac! Partizanov čovek otkrio kako crno-beli ispuštaju najveće srpske talente! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

skupe greške

Guduriću, ti si Indijanac! Partizanov čovek otkrio kako crno-beli ispuštaju najveće srpske talente! (FOTO)

Zaista su mnogi talentovani igrači napuštali Partizan zbog čudnih okolnosti

Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

Takođe, Stevanović je pričao kako je klub iz Humske ispustio neke igrače.

KAKAV SAD EPITET DA JOJ DAMO? UEFA delegirala sudije za meč Srbije i Velsa, Delije i Grobari će poludeti kada vide ko je arbitar! (VIDEO)

- Mnogo je dečaka prošlo kroz Partizan, koji nisu dobili šansu, ali i onih koji nisu imali strpljenja. Sada svi pričaju o Marku Guduriću. Pa, Gudurića smo mi doveli iz Priboja u Beograd! Bio je dve godine u Partizanu, dva puta na pripremama na Jahorini, odigrao jednu sezonu. Onda je otišao jer je njegovom ocu zasmetalo što je trener rekao momku da je 'indijanac'. Došla su nova vremena i mora da se pažljivo komunicira i sa mladim igračima i sa njihovim roditeljima. Moraš da vodiš računa da se ne naljute - ispričao nam je Stevanović anegdotu koja verovatno nije bila poznata mnogim ljubiteljima košarke.

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

I nije samo Gudurić nekada bio crno-beli... - Ognjen Jaramaz iz Mege je bio kod nas četiri godine, osvojio je sa Partizanom pionirsko prvenstvo. Bio je i Nikola Radičević, koji je sada u Španiji, jedne sezone i Nikola Rebić. Roditelji mnogo utiču na to gde će dete da završi, gledaju gde im se više dopadaju uslovi. Ja nisam bio u klubu kada je ispušten Nemanja Bjelica, ali tu je očigledno napravljen veliki promašaj....

NEBO SE OTVORILO, ARENA JE EKSPLODIRALA! Delije, počnite da slavite! Ali, i da se pripremate za spektakl (VIDEO)

Crvena zvezda je kroz saradnju sa FMP-om postala redovni učesnik juniorskog Fajnal ejta Evrolige. Neki drugi klubovi imaju druge adute... - Teško nam je da privučemo talentovanog igrača pored kluba kao što je Mega, iza koga stoji menadžerska agencija. Imaju kadetski i juniorski tim, odatle idu u prvi tim. Deci je interesantno da to prođu što pre i da se nadaju izlasku na NBA draft.

(Espreso.co.rs/Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.