Sve je jasno! Poznato da li Sferopulos ostaje trener Crvene zvezde
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

to bi bilo to

Sve je jasno! Poznato da li Sferopulos ostaje trener Crvene zvezde

Rekao je šta je imao

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa u 33. kolu Evrolige rezultatom 86:89.

Nakon meča protiv Grka obratio se trener Zvezde Janis Sferopulos:

- Pokušali smo da pobedimo, borili smo se do kraja. Oni su pobedili u poslednjim sekundama. Videli smo da smo mogli mnogo bolje tokom sezone, da smo imali manje povreda i više igrača na raspolaganju. Ali, to je život. Moramo da nastavimo. Imamo još jednu utakmicu u Evroligi, a onda ćemo se okrenuti drugim takmičenjima - rekao je Sferopulos.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Starsport©

- Danas je poseban dan za klub, jer je na današnji dan pre pedeset godina osvojen prvi evropski trofej u istoriji. Šta nam je nedostajalo da stignemo do pobede? Iskreno, sreća. Pobednika je rešila trojka koju je postigao centar Olimpijakosa. Moramo da podignemo nivo koncentracije, jer nas očekuje mnogo iskušenja i mnogo neizvesnih mečeva do kraja sezone.

Sferopulos je progovorio o svojoj budućnosti u Zvezdi:

- Šta je nedostajalo da budemo konkurentniji u Evroligi i kakva je plan za narednu sezonu? Dobro pitanje, ali na to ću vam odgovoriti na kraju sezone. Miloš Teodosić je igrač sa kojim sam povezan godinama, stigao je u Olimpijakos kada sam ja bio asistent, isto je bilo i tokom perioda kada je bio u CSKA. Čast mi je da mogu da sarađujem sa njim kao prvi trener i nadam se da ćemo nastaviti saradnju i naredne sezone - rekao je Sferopulos nakon na konferenciji za medije.

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.