OBRADOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA U ISTANBULU: Žao mi je...
Željko Obradović, Foto: Starsport

EVROLIGA

OBRADOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA U ISTANBULU: Žao mi je...

Trofejni stručnjak se još jednom oglasio nakon neuspeha u Turskoj

Objavljeno: 21:39h

Partizan je po prvi put u istoriji izgubio od Fenerbahčea u Istanbulu u Evroligi.

Turski velikan je u okviru 20. kola elitnog takmičenja slavio rezultatom 91:76.

Trener Parnog valjka Željko Obradović je odmah po završetku meča dao kratku izjavu za Evroligu, a nešto kasnije je opširnije govorio za zvanični "Jutjub" kanal KK Partizan.

- Odigrali smo dva različita poluvremena, prvo - gde smo igrali sa ogromnom željom i energijom, uz ono što je neophodno da se igra u Evroligi, sa pameću i sa jasnom idejom. Sve je bilo apsolutno drugačije u drugom poluvremenu. Žao mi je, jer su to isti igrači. Mislim da je to pitanje koncentracije i karaktera, da izađeš i nastaviš da igraš kao što si igrao - rekao je on i dodao:

- Da prepoznaš neke stvari i kada imaš problem u napadu da nastaviš da igraš agresivnu odbranu, a mi smo dozvolili da nam se u četvrtoj četvrtini, gde su nam se odvojili, napravimo samo tri faula, a ta tri faula su bila na šutu, a mislim da je prvi bio dodatno bacanje. To su problemi koje smo imali i morali smo da izgubimo utakmicu. Strašno mi je žao, jer smo imali mogućnost da odigramo dobru utakmicu do kraja protiv jednog veoma dobrog tima, ali ispalo je kako je ispalo i čestitam Fenerbahčeu - zaključio je Obradović posle meča za Jutjub kanal KK Partizan.

Partizan nema mnogo vremena za odmor, te ga za tri dana očekuje duel sa Makabijem iz Tel Aviva u "Štark areni", a pobeda će biti imperativ.

Podsetimo, crno-beli trenutno imaju skor od deset trijumfa i isto toliko poraza.

Bonus video:

00:49

Grobari, Partizan, Evroliga

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.