DONČIĆEV OTAC UŽIVO GLEDAO MEČ U PIONIRU: Otkrio da li će Luka zaigrati za Zvezdu! (VIDEO)
Saša Dončić, Foto: Starsport©

IMA nade

DONČIĆEV OTAC UŽIVO GLEDAO MEČ U PIONIRU: Otkrio da li će Luka zaigrati za Zvezdu! (VIDEO)

Saša je bio oduševljen atmosferom koju je doživeo na susretu protiv Olimpijakosa

Objavljeno: 22:23h

Saša Dončić, otac NBA zvezde Luke Dončića, gledao je utakmicu 33. kola Evrolige između Crvene zvezde i Olimpijakosa u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Mogobrojne novinare je posle meča zanimao utisak Dončića seniora o igri Zvezde, ali i dosta toga vezanog za nejgovog sina, Luku.

- Nažalost nisu ušli u Top 8. Zvezda iz godine u godinu napreduje, bilo je malo nesrećnih poraza, ali što je najbitnije Zvezda raste iz godine u godinu, ne znam da li ima neko ko je nezadovoljan igrom i atmosferom, ovo je odlično - rekao je Saša Dončić. Neizbežan je bio komentar o sinu Luki, plejmejkeru Dalas Maveriksa. - Bio sam u kontaktu sa Lukom. I on gleda Zvezdu, gleda sve lige u Evropi i Americi, sve prati. Nadam se da će on u NBA ući u plej-in.

Luka Dončić rekao je da više gleda evropsku košarku nego NBA. - Voli košarku, gleda on i evropsku i NBA i srpsku košarku... Gleda on sve i uživa u košarci. Da li možemo da očekujemo da će jednog dana zaigrati za Crvenu zvezdu? - To mislim da je pitanje za njega. Već su ga pitali to na Evrobasketu 2017. godine, mislim da je odgovor pozitivan - zaključio je Saša Dončić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.