NIJE VREDEO NI JOKIĆ, MELOUN ZABRINUT: Ako ćemo tako da igramo, ispašćemo u PRVOJ RUNDI plej-ofa, i to lako!
Majk Meloun i Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

šta im je?

NIJE VREDEO NI JOKIĆ, MELOUN ZABRINUT: Ako ćemo tako da igramo, ispašćemo u PRVOJ RUNDI plej-ofa, i to lako!

Upravo sam to rekao svom timu i usudio sam se da me neko izazove i kaže da to nije istina. I niko nije... - kaže trener Denvera

Objavljeno:

Denver je sinoć mogao da obezbedi prvo mesto i prednost domaćeg terena kroz ceo plej-of Zapadne konferencije NBA lige, Nikola Jokić se vratio posle povrede, ali su Nagetsi neočekivano i ubedljivo poraženi na gostovanju Hjustonu, najslabijem timu konferencije!

Logično, trener Majk Meloun je bio rezigniran i zabrinut.

- Definitivno ću nešto reći, to je moj posao kao glavnog trenera. Kada ne radimo svoj posao, postoji odgovornost. Govorim istinu i to što nas večeras nazivam mekim nije nešto što govorim samo vama. Upravo sam to rekao svom timu i usudio sam se da me neko izazove i kaže da to nije istina. I niko nije. Zato što smo mi kao grupa večeras bili mekani. Ne kažem da smo mekani, ali večeras smo definitivno bili - rekao je Meloun.

- Imali smo priliku da potvrdimo prvo mesto večeras i razgovarali smo o tome jutros, prilika je bila na dohvat ruke. Definitivno nismo ozbiljno shvatili tu šansu jer je način na koji smo večeras igrali bio toliko neprihvatljiv da ovako igramo krajem sezone. Ako ćemo tako da igramo, ispašćemo u prvoj rundi plej-ofa, i to lako.

Denver je u Teksasu ostao bez Džamala Mareja posle samo devet minuta igre.

- Bilo da je Džamal ​​bio tu ili ne, kakve to veze ima sa tim što su oni uhvatili 20 ofanzivnih skokova? Dakle, mi koji smo bili na raspolaganju, nismo obavili posao, uključujući i mene. Znate da ovo nisam ja protiv svojih igrača, cilj je da zajedno pobeđujemo i gubimo, a mi smo kao kolektivna jedinica uradili loš posao večeras - istakao je Meloun.

U sivilo Nagetsa donekle se uklo pio Jokić uprkos dabl-dablu – 14 poena (7/13 iz igre, 0/2 trojke), 10 skokova, 4 asistencije, 3 blokade, 2 ukradene, ali i čak 8 izgubljenih lopti. Doduše, igrao je samo 25 minuta

Nikola Jokić, Džabari Smit
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

U sledećem meču Denver gostuje Finiksu. Sansi su vezali šest pobeda, poslednje četiri sa Kevinom Durentom u timu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.