HEROJSKI! Partizan izbegao dramu i bez osam igrača slavio nad Megom (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ABA liga, 24. kolo!

HEROJSKI! Partizan izbegao dramu i bez osam igrača slavio nad Megom (FOTO) (VIDEO)

Pratite sva dešavanja sa ove utakmice uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 23:02h

80:87 - Partizan je sjajnom serijom na dva minuta pre kraja uspeo da dođe do veoma važne pobede!!! A, do tada je bilo samo dva poena prednosti...

62:68 - Ova četvrtina definitivno je bila u znaku Adina Vrapca, koji je do sada skupio čak 12 poena i sedam skokova, uz doduše, pet izgubljenih lopti. Partizan je pametno odigrao, i iako desetkovan, ima veoma lepu zalihu pred poslednju četvrtinu. Međutim, Jovan Novak je trojkom u poslednjoj sekundi treće deonice pogodio trojku, i na taj način smanjio na svega -6, što automatski znači da je u svakoj četvrtini Partizan slavio sa dva razlike. Kakav fun fact, a? :)

43:47 - Veoma efikasna utakmica za sada, crno-beli su i drugu četvrtinu dobili istom razlikom kao i prvu. Zagorac je najefikasniji sa 14, Birčević je dodao deset.

24:26 - Gotova je prva četvrtina! Veoma, veoma interesantna košarka, mnogo promena prednosti, da bi poenima Stefana Birčevića u poslednjoj sekundi crno-beli uspeli da odu na prvu pauzu sa prednošću od jednog koša. Najbolji u ekipi Partizana bio je upravo Birčević sa osam poena, dok su sa druge strane po sedam postigli Marelja i Zagorac!

21.04 - Utakmica je počela! Sledeći put ćemo vam se javiti na kraju prve četvrtine sa kratkim izveštajem tog dela igre.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.