OČAJ U PARTIZANU: Grobari ovako užasne vesti sigurno nisu hteli da čuju, ali može da bude i gore!
Foto: Dado Đilas

za neke ima nade

OČAJ U PARTIZANU: Grobari ovako užasne vesti sigurno nisu hteli da čuju, ali može da bude i gore!

Iz kluba su nam poručili da ni u slučaju da se nešto promeni, neće rizikovati
Objavljeno:

Iz kluba nam je poručeno da sigurno niko od igrača koji nisu igrali u finalu Kupa neće igrati ni protiv grčkog tima, što znači da će crno-beli biti sigurno bez pomoći Vilijama Hečera, Vanje Marinkovića i Miloša Koprivice.

foto: Saša Pavlić Koky

Što se tiče Mihajla Andrića i Uroša Lukovića koji su takođe imali simptome bolesti i bili pod znakom pitanja, ali su ipak igrali u finalu, oni imaju velike šanse da zaigraju i protiv PAOK-a.

- Niko ko nije igrao u finalu Kupa neće igrati ni u sredu. Rezultati testova još nisu stigli. S time ne smemo da se igramo, dok ne bude potvrđeno. Andrić je bolje, a Luković onako. Za sada su na nogama i u kombinaciji da igraju protiv PAOK-a - poručeno nam je iz kluba uz poruku da ni u slučaju da Hečer, Marinković i Koprivica budu bolje u sredu, neće se rizikovati.

foto: Saša Pavlić Koky

- Čak i da se probude u sredu ujutru osećajući se bolje, neće igrati. A realna šansa da nekom od njih bude bolje u sredu je minimalna - dodaju iz kluba.

Dakle, sve u svemu crno-beli će morati da se oslone na one momke koji su im na raspolaganju, ali i ogromnu podršku navijača koja im sigurno neće izostati, jer se očekuje pravi spektakl na tribinama, s obzirom na bratske veze Grobara i pristalica PAOK-a.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak teši sina posle finala Kupa Radivoja Koraća!

(U. M.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.