Ova dva grčka kluba mrzi cela Srbija, a posle vađenja pištolja i huliganskog divljanja mrzi ih ceo svet! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Εφημερίδα Καρφίτσα/AP/Espreso Ilustracija

haos!

Ova dva grčka kluba mrzi cela Srbija, a posle vađenja pištolja i huliganskog divljanja mrzi ih ceo svet! (VIDEO)

Katastrofa u Solunu
Objavljeno: 20:31h

Panatinaikosov gazda Janakopulos je tražio da se isprazni 50 sedišta oko njega i njegovih pratilaca predviđenih za gostujuću delegaciju. Janakopulos je iz tog razloga zabranio svom timu da izađe na parket i isprozivao organizaciju i policiju da ne rade svoj posao.

Sa druge strane, Arisov gazda Laskaris je tvrdio da je PAO u zvaničnoj delegaciji doveo sumnjiva lica koja su pretila pištoljima, koja nemaju veze sa navijanjem i klubom i da im zbog toga nije dozvoljen ulazak. Tvrdio je da su incidenti počeli na tribini sa gostujućim navijačima.

Na kraju su policija, delegati i sudije dali zeleno svetlo da meč počne kada su gosti bili zadovoljni uslovima. A tamo ni pakao sa tribina nije bio dovoljan domaćem timu da izbegne poraz. Jednostavno, evroligaš iz Atine je mnogo kvalitetniji…

Našli smo baku o kojoj priča cela crveno-bela Srbija: Ima 81 godinu, zove se Sevdalinka i na jedan vrlo poseban način vezana je za Simonovića! (VIDEO)

Aris se držao do poluvremena na koje je PAO otišao sa 29:27, ali su gosti prelomili pitanje pobednika u trećoj četvrtini koju su dobili sa 21:10. Na krilima Đentilea, Gabrijela i raspucanog Feldina, PAO je poveo sa rekordnih 17 razlike (54:37). Uspeo je Aris da se vrati u igru serijom 9:0 preko Dženkinsa i Kamingsa i da smanji na 54:58 ali očajan šut domaćih za tri poena (3/23) i sa linije penala (4/11) im nije dozvolio da naprave veliki preokret… Trojka Riversa je rešila sve dileme i PAO je osvojio kup.

Feldin je sa 18 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, Kalates je dodao 15, a Gabrijel 13 poena. Kod domaćih je Kamings ubacio 20 poena, Dženkins 12 ali nisu imali adekvatnu pomoć saigrača. Janković i Dragićević su ubacili po dva poena za Aris.

Podsetimo se, navijači Crvene zvezde i Partizana ne "mirišu" ni jednan ni drug klub.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.