NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DEŠAVA: Slavnić uputio teške reči na račun Dejana Bodiroge zbog Zvezdine situacije!
Zoran Slavnić, Foto: Starsport©

BURA SE NE STIŠAVA

NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DEŠAVA: Slavnić uputio teške reči na račun Dejana Bodiroge zbog Zvezdine situacije!

Legendarni košarkaš smatra da su crveno-beli postali trn u oku velikanima i da zato žele da je oslabe

Objavljeno: 15:35h

Crvena zvezda je definitivno bez Fakunda Kampaca u Valensiji, a kako stvari stoje neće ga biti sve do 1. marta, kada ističe crvemo-belima zabrana registracije novih igrača.

Mnogi su se nadali ustupke Dejana Bodiroge, prvog čoveka Evrolige, ali... Legendarni jugoslovenski košarkaš Zorana Moku Slavnića, istakao je u razgovoru za sajt Republika.rs da crveno-beli ne mogu da očekuju nikakve ustupke od Bodiroge.

- Ne mogu da verujem šta se dešava, sramota je da ne dozvoljavaju Kampacu da igra. Tačno je da je Srbin na čelu Evrolige, ali to ne znači da će Dejan Bodiroga pomoći Zvezda. Od njega se tako nešto ne može očekivati - rekao je Slavnić.

Zoran Slavnić
foto: Starsport©

Crveno-beli sa skorom od osam pobeda i isto toliko poraza u Evropi imali su velike šanse da se plasiraju u plej-of. Slavnić smatra da je Zvezda postala trn u oku velikanima i zato žele da je oslabe.

- Možda je ta odluka doneta kako bi se Zvezda sabotirala i ne bi se plasirala u top osam. Samo moraju biti svesni da se Evroliga ne završava u martu, već da traje i dalje. Ako uspemo da preživimo sad ovih dva meseca sve je moguće, onda nek se spreme da vide ko su crveno-beli. Dovođenje Kampaca je bio veoma zvučan transfer, kakav prave veliki klubovi. Sve to pokazuje koliko je Zvezda očvrsla i kakav je klub postala - zaključio je Slavnić.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.