ESPRESO IZRAČUNAO: Evo šta Zvezda treba da uradi kako bi se dokopala TOP 8 faze Evrolige! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

DOBRA ŠANSA!

ESPRESO IZRAČUNAO: Evo šta Zvezda treba da uradi kako bi se dokopala TOP 8 faze Evrolige! (VIDEO)

Ako je suditi po papiru, to ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem, ali, sudeći po papiru, Zvezda je pre sezone bila drugi najgori tim elitnog košarkaškog takmičenja... A, vi sami procenite da li se to ispostavilo tačnim
Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

Glavne pretnje u borbi za prvih osam mesta, realno su ekipe koje su trenutno ispod njega, a to su Darušafaka i Žalgiris... Turci igraju sa Fenerom, Realom u gostima, Panatinaikosom, Olimpijakosom u gostima, Barsom, CSKA u gostima, Galatom kod kuće, Bambergom u gostima, kao i Zvezdom kod kuće u poslednjem kolu. Realno, imaju teži raspored od crveno-belih.

Ništa ne traje večno: Efes brutalno okončao Zvezdinu magičnu seriju! (FOTO) (VIDEO)

Nije previše očekivano da ostvare više od pet pobeda. U tom slučaju, Zvezda bi čak smela da izgubi dva od mečeva koje bi Delije trebalo da očekuju kao unapred upisanu pobedu.

foto: Fonet

Žalgirisov raspored je sledeći. Gostuju Olimpijakosu, gostuju Bambergu, dočekuju Fener, pa PAO, onda gostuju u Kazanju, dočekuju Efes, gostuju u Tel Avivu, dočekuju Olimpiju, i naposletku idu u Baskiju na duel Baskoniji. Sličan raspored kao crveno-beli iz Beograda, bar na papiru, ali njih od Zvezde trenutno dele čak tri trijumfa.

Ceo Pionir se slatko nasmejao... Da li je ovo NAJLUĐI transparent ikada? (FOTO)

Nadamo se da smo vam malo stavili u perspektivu šta bi trebalo da se dogodi da Zvezda prođe dalje, jer ne smemo ni mi još uvek baš da tvrdimo šta je TAČNO potrebno srpskom šampionu.

Srećno, Dejane Radonjiću i ostatku ekipe...

BONUS VIDEO: Stigli su u večite kao BOMBE, ispostavilo se da su oni NAJGORE INVESTICIJE ZVEZDE i PARTIZANA!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.