ŠOKOVI U NBA LIGI! Košarkaški superstar otkrio da je skoro svaku utakmicu igrao NADUVAN! (VIDEO)
Foto: AP

ŠTA NAM TO NAPRIČA?

ŠOKOVI U NBA LIGI! Košarkaški superstar otkrio da je skoro svaku utakmicu igrao NADUVAN! (VIDEO)

Nismo očekivali da će se ovakve informacije pojaviti u javnosti, iako je moglo da se nasluti da se to dešava... Pa, samo treba da im pogledate u oči, i da vidite koliko su crvene u nekim momentima :)
Objavljeno:

- Još nikome nisam ispričao ovu priču, ovo je prvi put da je iznosim u javnost. Bilo je to na gostovanju Juti. Oko nas su sedeli neki ljudi iz antidoping komisije, davali smo uzorke za poslednji test u sezoni. Pogledamo se Beron i ja i pomislimo - pa, jel ovo znači da sada slobodno možemo da pušimo marihuanu do kraja sezone? Don Nelson, koji nam je tada bio trener, stalno je s nama pričao o marihuani, nije imao problem sa time. Izađemo mi iz svlačionice, nasmejani, ali i presrećni jer možemo da “duvamo” koliko god želimo. Čak nam je i Nelson bacio “petaka” i rekao: Sada možemo da duvamo! Sjajan čovek, zar ne? - pita se Džekson.

Basketaši varioci: Igrali su u Srbiji, a padali su na vutru! (VIDEO)

On nije jedini koji je imao prisan odnos sa "gandžom".

- Umeo sam ja da popijem i flašu viskija pre utakmice, tako da sam bio naviknut na takve stvari. Međutim, ponekad i nisam baš mogao da se kontrolišem, naročito kad sam bio “naduvan”. Sećam se, ponekad sam morao da izađem iz igre i smirujem sebe. “Molim te, smiri se, previše si naduvan”, ponavljao sam u sebi. Tri puta sam pre toga prebacio tablu, hteo sam da vrištim, a u glavi mi je odzvanjalo – “Aaa.... Moram da se iskuliram" - dodao je...

BONUS VIDEO: E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.