Samo nekoliko sati pred meč sa PAO, Zvezda je poslala upozorenje Delijama! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Apel crveno-belih

Samo nekoliko sati pred meč sa PAO, Zvezda je poslala upozorenje Delijama! (VIDEO)

Važno obaveštenje za navijače crveno-belih koji planiraju dolazak na utakmicu
Objavljeno:

KK Crvena zvezda apeluje na sve da dođu znatno ranije u dvoranu i da ne nose kovani novac, upaljače jer će isti biti oduzimani na ulazima. Klub još jednom moli sve da bez obzira na dešavanja na utakmici, bodre svoj tim, i ne ubacuju nikakve predmete u teren, jer su takvi ispadi naneli štetu klubu u vidu kazni koje iznose više desetina hiljada evra.

foto: Saša Pavlić Koky

KK Crvena zvezda takođe apeluje na sve, da ne stoje na prolazima (stepeništima) i na ulazima u dvorani, kao i da oni koji nemaju ulaznicu ne dolaze do hale, jer im obezbeđenje i policija u cilju sprečavanja velikih gužvi, neće dozvoliti pristup neposrednom okruženju dvorane "Aleksandar Nikolić".

Takođe, prema pravilima Evrolige i shodno pravilniku tog takmičenja, ulazak bilo koga na teren nakon utakmice, a ko se ne vodi kao službeno lice, kažnjava se novčanim kaznama, koje je klub takođe plaćao u prošlosti, uključujući i poslednju kaznu protiv Fenerbahčea, kada je KK Crvena zvezda sankcionisan kaznom od 1500 evra zbog ulaska publike na parket.

Zato još jednom podsećamo, da svaki bilo kakav prekršaj u budućnosti, može KK Crvena zvezda doneti igranje utakmice bez prisustva publike i do novih novčanih kazni klubu - navodi se u saopštenju na sajtu crveno-belih.

BONUS VIDEO: Pogledajte izjavu Džejmsa Feldina pred meč sa Zvezdom u Beogradu!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.