Gde si bio kad su nam zaklali brata, Željko, veliki Srbine? Delije urnisale trenera Fenerbahčea! (VIDEO)
Foto: Beta

otvoreno pismo s foruma

Gde si bio kad su nam zaklali brata, Željko, veliki Srbine? Delije urnisale trenera Fenerbahčea! (VIDEO)

Na jednom forumu na kome se okupljaju navijači Crvene zvezde je osvanulo otvoreno pismo posle svega što se desilo nakon utakmice sa Fenerbahčeom
Objavljeno: 16:50h
foto: Beta

- Gde si bio, veliki Srbine, kada su ti isti turski navijači u tvojoj dvorani tom istom Marku Ivkoviću zviždali na minutu ćutanja?

Naravno, lakše je tada bilo biti "veliki Srbin" i ćutati i uzimati turske milione, nego reći ono što si sinoć spočitao Zvezdi i ljudima oko nje.

Naravno da nisi čuo ništa sa tribina sinoć, jer ti niko ništa i nije skandirao, i naravno da te ništa sa tribina nije pogodilo, jer se nije ni desilo, kao što se nikada do sada i nije desilo, ali svaki put do sada si izlazio kao pobednik. Sada te je ipak pogodilo nešto drugo a to nisu nepostojeći povici sa tribina. Pogodila te je košarkaška čelična pesnica crveno - belih momaka i Dejana Radonjića koji svi zajedno koštaju koliko tvoj jednogodišnji ugovor!

Košarkaška velesila iz Istanbula koju vodiš vredi, barem na papiru, deset puta više od momaka sa Malog Kalemegdana a ti si svojom izjavom pokušao da baciš mrlju na veličanstvenu pobedu ponosa Srbije, pokazujući time koliko si u stvari mali čovek! To je tvoja suština a ne pesma sa tribina. To je tvoja sujeta koja ti ne dozvoljava da priznaš da te je košarkaški nadmudrio čovek sa višestruko jeftinijim igračkim kadrom nego fokus stavljaš na nešto sasvim drugo, pokušavajući da minimizuješ čudo sa Malog Kalemegdana.

I zbog svega toga - više te ne poštujemo, a to ćeš sledeći put sigurno da čuješ i nećeš imati potrebe da izmišljaš!

(Espreso.co.rs / Izvor: redstarbelgrade.info)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.