Bez obzira što Olimpijakos igra bez veoma bitnih igrača, Radonjić zna šta ga čeka! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BIĆE PAKLENO

Bez obzira što Olimpijakos igra bez veoma bitnih igrača, Radonjić zna šta ga čeka! (FOTO)

Koliko težak posao čeka šampiona ABA i KLS lige, govori i činjenica da se crveno-beli nalaze usred serije teških mečeva u decembru, do kraja decembra slede dueli protiv Olimpijakosa, Reala, Cedevite i CSKA
Objavljeno: 13:58h

Trener Dejan Radonjić očekuje da crveno-beli još jednom na prvom mestu pruže maksimum protiv još jedne iskusne i vrlo kvalitetne ekipe kojoj je ove sezone cilj da se bori za visok plasman.

foto: Saša Pavlić Koky

- Idemo u goste ekipi Olimpijakosa, odnos između naših klubova je dobro poznat, kao i kvalitet ekipe Olimpijakosa. Ovo je još jedna u nizu vrlo teških utakmica koje igramo tokom decembra. Bez obzira na izostanak Printezisa i Heketa, šampion Grčke ima toliko igrača ogromnog iskustva i kvaliteta koji mogu da igraju evroligaške mečeve na vrhunskom nivou. Igramo i protiv tima koji poput nas, nema poraz u domaćem šampionatu. Zbog svega navedenog, svesni smo da nas čeka izuzetno težak meč i izuzetno dobar i jak tim. Pokušaćemo da im pariramo i da odigramo još jednu dobru utakmicu, koja nam dolazi na sredini u ovoj seriji napornih i teških mečeva koje igramo u decembru - rekao je trener crveno-belih.

Nemanja Dangubić je takođe dao svoje mišljenje po pitanju teškog gostovanja u Grčkoj.

foto: Saša Pavlić Koky

- Čeka nas duel sa timom koji je u vrhu Evrolige. Očekuje nas težak meč, moramo da odigramo na istom nivou, kvalitetno kao protiv Makabija ako želimo da se nadamo dobrom rezultatu na terenu u Pireju. Igraće bez Printezisa i Heketa, ali svi znamo ko je Spanulis u evropskoj košarci, Lodžeski igra odlično ove sezone. Ipak na prvom mestu imaju odličan, čvrst tim koji je osnova svega, i pokušaćemo da odigramo što kvalitetnije - istakao je Dangubić.

Ekipa će po dolasku u Atinu odraditi jedan od dva predviđena treninga u ponedeljak uveče u vreme odigravanja utakmice u Pireju, drugi tokom prepodneva na dan utakmice.

Za očekivati je da će crveno-beli imati podršku navijača u Pireju, a već po tradiciji i u skladu sa bratskim odnosima dva kluba, jasno je kakav prijem očekuje košarkaše Crvene zvezde u Pireju.

Povratak u Beograd iz Atine, planiran je za sredu u kasnim popodnevnim časovima, ekipa Dejana Radonjića odmah počinje i pripreme za duel sa Realom.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.