PEDOFILSKI SKANDAL TRESE OSTRVO: Još dva fudbalera progovorila o zlostavljanju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/chapss news

užas i strahota

PEDOFILSKI SKANDAL TRESE OSTRVO: Još dva fudbalera progovorila o zlostavljanju! (VIDEO)

Kako policija saopštava, nakon ispovesti Endija Vudvorda i Pola Stjuarta, dobili su još 50 poziva od žrtava seksualnog zlostavljanja
Objavljeno: 14:12h
foto: Ilustracija, woodleywonderworks via Foter.com / CC BY-NC

Danford je otišao iz Sitija i prešao u drugi klub, gde je, kako je rekao, trener pokušao da ga zlostavlja.

- Dvojica igrača i ja ležali smo u istom krevetu, on je pokušao da me dodirne, ali sam odgurnuo njegovu ruku. Kada sam se kasnije probudio, video sam da je trener dirao jednog od dečaka - naveo je on.

Danford je dve nedelje posle toga napustio klub, a sada je dao izjavu u policiji. Policija u Češiru saopštila je da je 11 muškaraca dalo izjavu o navodnom zlostavljanju posle izjave Vudvorda, uključujući i bivšeg igrača Krua Stiva Voltersa, koji je rekao da ga je Benel zlostavljao kada je imao 13 ili 14 godina.

- Završetak priče je za mene važan. Mladi dečak ode u klub da igra fudbal, a ne da upropasti svoj život. Ko god je odgovoran, mora da plati za to, pošto nas je više od jednoga - rekao je Volters i dodao da ide na savetovanja pošto ima problema sa spavanjem i košmarima.

On je naveo da se njegovo ime stalno pojavljivalo u pričama o zlostavljanju, da ga je policija tri puta ispitivala o tome, ali da je uvek negirao.

- Mislio sam da i dalje imam šansu u fudbalu, zbog toga sam rekao da se ništa nije dogodilo - rekao je Volters.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.