NOVI PARTIZANOV BOMBARDER: Čekao sam i dočekao!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

nameće se

NOVI PARTIZANOV BOMBARDER: Čekao sam i dočekao!

Petar Đuričković je postigao fantastičan gol protiv Novog Pazara, a njega je posvetio porodici i devojci
Objavljeno: 15:14h

Đuričković je naveo da mu nije bilo lako da sačeka šansu, ali da je istrajao, u čemu mu je pomogla porodica.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Sigurno je da je svakom igraču najteže kada ne igra, ali to je fudbal. Najbitnije mi je bilo da ostanem jak i da ne klonem. Ja sam profesionalac, tako sam radio i ponašao se i čekao da mi se ukaže prilika kako bih iskoristio svaki minut na terenu iskoristio - dodao je on.

Đuričković je rekao da je svima u klubu teško palo ispadanje iz evropskog takmičenja, kao i da je srećan zbog pobede u "večitom" derbiju, golom Leonarda u završnici utakmice.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Ispadanje iz Evrope je svima teško palo, tako i meni, pogotovo što je Partizan klub koji je poslednjih 15 godina predstavljao Srbiju u grupnim fazama Lige sampiona i Lige Evropa. Najvažnije je da smo se sada izdigli i da smo na pravom putu, iskreno se nadam da ćemo se odužiti navijačima za to - rekao je on.

U prvenstvu Srbije sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

- Recept se vidi, samo kolektivna igra, ne leteti mnogo već hladne glave i miran ići utakmicu po utakmicu - rekao je Đuričković.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.