Sivić otkrio kog protivnika želi u baražu, kao i na kom stadionu bi voleo da Srbija igra! (VIDEO)
Foto: Fonet

Jasno k'0 dan!

Sivić otkrio kog protivnika želi u baražu, kao i na kom stadionu bi voleo da Srbija igra! (VIDEO)

Selektor mlade reprezentacije je prezadovoljan rezultatom, ali kaže i da je znao da će se ovako završiti!
Objavljeno:
foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Potencijalni protivnici Srbiji u baražu biće Austrija, Španija i Norveška. Sivić je rekao da rivali "ne mogu biti teži", a kada bi morao da bira, izabrao bi Norvešku.

Sivić je naveo da mu je svejedno gde će se igrati prva utakmica u baražu, ali da bi više voleo da ona bude kod kuće, i to na stadionu Partizana.

- Malo nas je neprijatno iznenadio odziv publike u Milanovcu. Dogovorićemo se, šta je najbolje, pa ćemo doneti zajedničku odluku. Imam svoju ideju i daću je, ali ne odlučujem. Vreme je da se preselimo u Beograd na stadion JNA - rekao je Sivić.

Srpski fudbaleri su odlično počeli utakmicu protiv Slovenije, ali su dozvolili protivniku da brzo izjednači, što je naljutilo selektora.

- Dobro smo počeli, ali kao i uvek do sada se zadovoljili i dozvolili protivniku da izjednači. Međutim, smogli smo snage da dobijemo, što je bio cilj i što je lep uspeh. Čestitam momcima na pobedi i okrećemo se baražu - kazao je Sivić.

Trostruki strelac bio je kapiten Uroš Đurđević, kome je Sivić posebno čestitao. Napadač Partizana je izveo oba penala za Srbiju, prvi je realizovao, a drugi promašio, ali je od odbitka postigao pogodak.

- On je kapiten ove selekcije, momak koji je lider, koji ima sjajan karakter, nikad se ne predaje i nosi ekipu, i ima kredit koji mu sleduje ponašanjem i igrama. Jedino da je na njemu bio penal, ne bi šutirao. Kod drugog sam imao poverenja u njega i eto, njemu posebno čestitam i zahvaljujem na svim ovim partijama u poslednje vreme jer je nosio reprezentaciju - rekao je Sivić.

Sivić je dodao da je najteže ponoviti uspeh posle titule svetskog šampiona koju je Srbija osvojila prošle godine na Novom Zelandu i da misli da je njegovoj ekipi mesto na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.