Prvi put u životu sam otišao na Derbi, a vratiću se tek kada budem pobegao iz ludnice! (VIDEO)
Foto: Fonet

Ono je fudbal?

Prvi put u životu sam otišao na Derbi, a vratiću se tek kada budem pobegao iz ludnice! (VIDEO)

Da nije bilo fantastičnog navijanja od strane oba tabora, mislim da bih zaspao na tribinama...
Objavljeno:

Jedini dobar utisak ostavilo je veoma kreativno navijanje sa obe strane. Grobari su u jednom trenutku prepevali Zvezdinu pesmu u šaljivom maniru, na šta su Delije odreagovale pokušavši da oboje ceo stadion u crveno-belo, a posle čega su navijači Partizana pustili skroz crni dim i na taj način napravili spektakularnu atmosferu, kakve verovatno nema nigde više na svetu.

I onda, zapitam se ja: Dečko, pa ti si uvek bio fudbalski fan, a ne neko ko će da se oduševljava navijanjem! Šta ti se sada dogodilo?

Dogodio mi se, dragi moji, srpski fudbal. Ta letargična predstava koju smo 25.000 duša i ja imali priliku da gledamo.

Čim sam krenuo kući sa utakmice, pomislio sam da svratim do obližnje ludnice i da se preispitam kod lekara.

foto: Fonet

Nisam otišao, jer sam u nedelju ujutru morao da radim, pa čisto da ne ispalim kolege, ali planiram da odem. Planiram da pitam lekara da li želi da me zadrži, jer sam toliko lud da i dalje verujem u ovaj naš raspali "profesionalni" fudbal, umesto da sedim ispred zgrade i ispijam pivce sa drugarima, ili da sedim kod kuće i gledam popodnevni termin Premijer lige.

Tako da, što se povratka na Večiti derbi tiče, vratiću se tek ukoliko mi psihijatar kaže da smem... Ili, ako mi kaže da ne smem, možda i pobegnem iz ludnice, pa, posle druženja sa sličnima meni, opet istripujem da srpskom fudbalu ima spasa...

foto: Fonet

A kada neko pobegne iz ludnice, znači da je toliko lud, da je spreman i na mnogo gore i autodestruktivnije stvari od odlaska na jednu ovoliko dosadnu sportsku priredbu - napisao je ovaj sjajni čitalac!

Hvala mu...

(Nezadovoljni fudbalski gledalac i večiti optimista)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.