Bajković u razgovoru za Espreso digao Delijama samopouzdanje do neba! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

I srcem i dušom uz njih!

Bajković u razgovoru za Espreso digao Delijama samopouzdanje do neba! (VIDEO)

Bivši golman Crvene zvezde i ljubimac njenih navijača pričao je o jednoj od najvažnijih utakmica ove godine, ali i o nastavku svoje pomalo zaboravljene karijere
Objavljeno: 17:52h

Da li te ovaj meč i euforija koja vlada oko njega podseća na utakmicu sa Bordoom, ili bar na neki drugi duel iz "tvog vremena"?

- Nije bilo ovako nikada kada sam ja igrao, pa ni sa Bordoom. Svaka utakmica u Zvezdi je velika, sada nikoga da ne vređam. I sa Javorom je važan meč. Meni se stvarno čini da nije kao tada. Kada smo igrali sa Bordoom, imali smo samo 0:0 iz Beograda. Sada je veća euforija. Još se sećam te utakmice, ne daj Bože nikoma, a-ha-ha. Hajde da ne čitamo jučerašnje novine, nego da idemo unapred. Svaki meč je velik, sem prijateljskih na pripremama. Ovo je stvarno ogroman ulog - istakao je bivši ljubimac navijača Crvene zvezde.

Kako bi proslavio eventualni prolaz dalje?

- Sam Bog zna kako bih ja proslavio, imam sebi svojstven način. Ali, biću uz njih i srcem i dušom, nadam se i sa Marakane, ako stignem.

Kako teče tvoja karijera? Ima li nekih ponuda? Šta je bilo sa reprezentacijom u fudbalu na pesku?

- U narednih dva dana ću da znam u koji klub idem. Treniram svakodnevno i samo čekam da pređem. Posao je već skoro gotov, ali još ništa ne bih da pričam. A što se fudbala na pesku tiče, brate, ne znam ti ja ni pravila toga, a ne bih ni da menjam profesiju - završio je golman koji je branio za pretposlednju šampionsku Zvezdinu generaciju.

(Aleksa Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.