NAJVEĆA SRPSKA TRANSFER BOMBA U ISTORIJI! Sergej Milinković Savić ide u Premijer ligu? I to kod druga iz reprezentacije... (VIDEO)
Foto: Profimedia

MA BUUUUUUUUM!!!

NAJVEĆA SRPSKA TRANSFER BOMBA U ISTORIJI! Sergej Milinković Savić ide u Premijer ligu? I to kod druga iz reprezentacije... (VIDEO)

Kakav bi to bio trio na sredini terena... Možda i najbolji na svetu!

Objavljeno:

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo sa velikom pažnjom prati igre srpskog reprezentativca i fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića

Portugalski tručnjak namerava na leto da krene u akciji, i dovede Sergeja na "Old Traford", piše italijanski Kalčomerkato.

JEDNOGLASNO ODLUČILI: Novi Pazar istupio iz Prve lige Srbije! Novi šamar srpskom fudbalu!

Murinjo veruje da bi novi A reprezentativac Srbije bio odličan partner Polu Pogbi u veznom redu i delu terena gde bi iza njih dejstvovao Nemanja Matić.

Pored Junajteda 22-godišnjeg srpskog fudbalera pomno prate Juventus, Liverpul, Mančester Siti i Čelsi. Lacio je u prošlom prelaznom roku, prema priznanju predsednika kluba Klaudija Lotita, odbio ponudu od 70 miliona evra za Milinković-Savića. Takođe, prvi čovek Lacija poručio je da je spreman da pregovara od juna 2018. godine uz cenu od 100 miliona.

LJUDI, OVO JE NEVEROVATNO: Loše nam se piše na žrebu za Mundijal! I kompjuter pogodio istu "grupu smrti" Srbiji kao i Espreso! (FOTO) (VIDEO)

Rimljani smatraju da cena može da mu skoči posle Mundijala u Rusiji i nastupa za reprezentaciju Srbije.

BONUS VIDEO: Pozdrav Aleksandra Đorđevića i Novaka Đokovića posle meča Srbije i Austrije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.