FSS: Skandalozno i sramno! Anđelovskom ovo nije prvi put! Zbog sumnjivih odluka u korist Partizana otpevao je svoje?!  (FOTO)
Foto: Dado Đilas

već u ponedeljak?

FSS: Skandalozno i sramno! Anđelovskom ovo nije prvi put! Zbog sumnjivih odluka u korist Partizana otpevao je svoje?! (FOTO)

Oštra reakcija iz Kuće fudbala na sumnjive odluke arbitra koji je već u prošlosti skidan sa A liste

Objavljeno: 20:19h

Velika bura podigla se posle utakmice u Čačku i pobede fudbalera Partizana nad Borcem u sudijskoj nadoknadi (2:1) golom Zorana Tošića.

Posle novih sumnjivih sudijskih odluka u korist crno-belih: Zvezda iznela teške optužbe na račun Partizana i FSS! (FOTO)

Naime, crno-beli su poveli golom Tavambe, izjednačili su Čačane preko Mateusa, da bi onda Tošić prvo promašio penal u 88. minutu, a u šestom nadoknade iz slobodnjaka doneo pobedu.

Sporan je faul koji je prethodio slobodnom udarcu za trijumf i domaći igrači su burno protestovali kod sudije Novice Anđelovskog, što nije vredelo.

Kako Blicsport saznaje, u Fudbalskom savezu Srbije su vrlo ljuti zbog dešavanja u Čačku.

Partizanu je opet dosuđen penal! Procenite sami da li je ovo bio faul... (VIDEO)

- Iz FSS su ogorčeni na skandalozno i sramno suđenje Novice Anđelovskog i njegovih pomoćnika u Čačku, i faul koji je u 96. minutu posle kog je Partizan došao do tri boda i pobede nad Borcem. To nije prvi put da se pomaže Partizanu u režiji ovog arbitra. Anđelovski je pomogao Partizanu i protiv Napretka u Kruševcu, kada je postignut gol u 96. minutu iz nedozvoljene pozicije. Koliko u ponedeljak biće održana hitna sednica, na kojoj će biti diskusije oko skandaloznog suđenja u Čačku, a arbitri na čelu sa glavnim sudijom meča Novicom Anđelovskim biće kažnjeni i po svemu sudeći, skinuti sa liste arbitara - rečeno je "Blicu" iz FSS.

PONOVO U CRVENO-BELOM DRESU! Navijači Zvezde imaju veliki razlog za zadovoljstvo pred duel ABA lige! (FOTO)

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.