Posle novih sumnjivih sudijskih odluka u korist crno-belih: Zvezda iznela teške optužbe na račun Partizana i FSS! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

"sprega saveza i crno-belih"

Posle novih sumnjivih sudijskih odluka u korist crno-belih: Zvezda iznela teške optužbe na račun Partizana i FSS! (FOTO)

Da li su u pravu?

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su na kontroverzan način došli do tri boda u Čačku, a sudijske odluke su išle u korist crno-belih...

Partizanu je opet dosuđen penal! Procenite sami da li je ovo bio faul... (VIDEO)

Upravo sumnjivo suđenje na ovom, ali i nekoliko prethodnih mečeva nateralo je Crvenu zvezdu da izda oštro saopštenje i njega prenosimo u celosti...

ĐUKIĆU, ZBOG NJEGA NEĆEŠ DOBITI OTKAZ! Bomba Zorana Tošića donela miran san Grobarima posle drame u Čačku! (VIDEO)

- Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj Zvezdi koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva. Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo. Neka svima bude jasno da imamo dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo Zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši.

- Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u ledja. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika FSS. U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari. Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naredjenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena Zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj Zvezdi da bude šampion?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.