NOVA KRAĐA KOD VEČITIH RIVALA! Kapiten Partizana prešao u Zvezdu i po dolasku rekao: Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

kako će se snaći u novom klubu?

NOVA KRAĐA KOD VEČITIH RIVALA! Kapiten Partizana prešao u Zvezdu i po dolasku rekao: Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše! (FOTO) (VIDEO)

Novi prelazak iz redova jednog u redove drugog Večitog rivala

Objavljeno:

Iz dana u dan odnosi između Partizana i Crvene zvezde postaju sve gori.

Reagujte dok nije kasno!!! Ako se ovo dogodi, Srbija će zamrzeti i Muslina, i Kokezu i fudbal! Ništa neće moći da ih spasi navijačkog gneva! (FOTO) (VIDEO)

Ni dobri rezultati obe ekipe u evropskim takmičenjima nisu doveli do normalizacije odnosa dve ekipe, a situacija može da bude samo još gora posle odluke mladog Andrije Sekulića da crno-beli dres zameni crveno-belim.

Ljubiša Tumbaković otkrio je da li će SMS igrati za reprezentaciju Crne Gore! (FOTO) (VIDEO)

Sekulić je jedan od najvećih talenata Partizanove škole i bio je kapiten generacije 2002. a igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

On je odmah po prelasku u Zvezdu na svom Instagram profilu objavio fotografiju gde je obučen u opremu kluba sa Marakane, a u komentaru je napisao:

- Novi klub, nove boje, nova vera! Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše. Odlučio sam da sve krene ispočetka i na bolje. Mojim bivšim trenerima i saigračima iz Partizana bih želeo da se zahvalim za ove tri godine neverovatnih utakmica, turnira i pre svega treninga na kojima sam mnogo naučio i poželim sreću sve najbolje i najlepše u daljem radu i utakmicama - napisao je Sekulić.

Videćemo kako će se bivši kapiten Partizana snaći sa druge strane Topčiderskog brda.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.