Reagujte dok nije kasno!!! Ako se ovo dogodi, Srbija će zamrzeti i Muslina, i Kokezu i fudbal! Ništa neće moći da ih spasi navijačkog gneva! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1/Saša Pavlić Koky

da li se sprema krađa?

Reagujte dok nije kasno!!! Ako se ovo dogodi, Srbija će zamrzeti i Muslina, i Kokezu i fudbal! Ništa neće moći da ih spasi navijačkog gneva! (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko ne bude pravovremene reakcije Srbija bi mogla da ostane bez jako kvalitetnog igrača

Objavljeno: 14:08h

Javnost u Srbiji već neko vreme se pita kako je moguće da igrač kao što je Sergej Milinković Savić nema mesta u reprezentaciji Srbije.

Grobare je prošla jeza: Gol aut linija se iskrivila da bi Ukrajinci dali gol za pobedu! (FOTO) (VIDEO)

Fenomenalni vezista za kog je Juventus nudio 50 miliona evra, ali je Lacio tu ponudu glatko odbio, na meti je nacionalnog saveza Crne Gore.

Crnogorci žele da iskoriste činjenicu da se Milinković Savić ne uklapa u sistem igre Slavoljuba Muslina i da ga nema na spisku Orlova, pa da preko Mateje Kežmana koji je menadžer sjajnog srpskog veziste pokušaju da dođu do kapitalnog pojačanja za nacionalni tim.

Kako prenose crnogorski mediji prvi kontakt je već ostvaren, a mladi vezista će odluku doneti u danima koji su pred nama.

BOMBARDOVANJE! Ako ste pravi Zvezdaš, setićete se ovih golova u bilo koje doba dana i noći! (VIDEO)

Nema sumnje da bi ovo bio veliki hendikep za budućnost Orlova, pa je na Slavoljubu Muslinu i njegovom stručnom štabu da odluče da li vredi rizikovati da jedan ovakav igrač promeni dres nacionalnog tima.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.