Milojević: Eh, da sam znao... Trener Zvezde otkrio kako je ekipa reagovala kada je saznala za Jovičićevu povredu! (FOTO)
Foto: Beta

ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE

Milojević: Eh, da sam znao... Trener Zvezde otkrio kako je ekipa reagovala kada je saznala za Jovičićevu povredu! (FOTO)

- Ova pobeda je posvećena Branku i nadamo se da će što pre da se oporavi i bude sa nama - istakao je strateg crveno-belih

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posvetio je večerašnju pobedu nad Čukaričkim povredjenom Branku Jovičiću, kome je poželeo brz oporavak. - Ova pobeda je posvećena Branku i nadamo se da će što pre da se oporavi i bude sa nama. Svaki igrač mi je bitan, zdravlje je najbitnije. Rezultati su merilo rada, oni dođu, pobede i porazi, ali zdravlje je najbitnije - rekao je Milojević novinarima posle utakmice. Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" savladala Čukarički sa 3:0 i tako zabeležila treću pobedu u tri kola Super lige Srbije.

Kad ne igra Boaći, Pešić je tu da zablista! Kiša osvežila Marakanu, Zvezda preslišala Lalin Čukarički! (FOTO) (VIDEO)

Jovičić je polomio metatarzalnu kost zbog čega mu sledi minimum pet nedelja pauze. Milojević je naveo da je na poluvremenu u svlačionici bilo mnogo emocija kada je ekipa čula za ozbiljnost njegove pobede. - Saznali smo na poluvremenu i bilo je dosta emocija. Čestitao bih mojim igračima na mentalnoj jačini. Staćemo iza njega i raduje me što su svi uz njega, ovo je baš loš trenutak. Moramo da se prilagođavamo, život teče dalje - kazao je Milojević.

foto: crvenazvezdafk.com

Po njegovim rečima, takve stvari ne mogu da se predvide. - Da sam znao da će se ovo desiti, ne bih ga stavio u tim. Tako nešto ne možete da predvidite - rekao je trener Zvezde.

SRAMOTA! Dok Srbi slave evropsku titulu, Hrvati na fudbalskom terenu veličaju antisrpske zločine! (VIDEO)

Kada je reč o samoj utakmici, Milojević je kazao da je bila nervozna, a da je njegova ekipa pokušavala da održi ritam. - Neke stvari ne možete da objasnite, ali se dobro završilo po nas i idemo dalje. Znali smo da će biti teško, bez obzira na to što je bilo 3:0 za nas. Igrali smo dobro, zasluženo pobedili - istakao je. Milojević je fudbalerima Čukaričkog poželeo sve najbolje u nastavku prvenstva. Zvezda će u sledećem kolu u sredu gostovati Radniku u Surdulici.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša u Slovačkoj

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.