MILOJEVIĆEV PRVI ZAHTEV ZA MEČ SA KRASNODAROM: Kada je tako, onda dobijamo snagu koju nema nijedan tim na svetu!
Foto: Fonet

prva reakcija

MILOJEVIĆEV PRVI ZAHTEV ZA MEČ SA KRASNODAROM: Kada je tako, onda dobijamo snagu koju nema nijedan tim na svetu!

Trener crveno-belih veruje da postoje razlozi za optimizam u njegovom timu

Objavljeno:

Crvena zvezda će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ruskog Krasnodara.

SVE ŠTO ZANIMA DELIJE O KRASNODARU: Gazda je multimilijarder, 4 puta veći budžet, napad je preopasan i ne mogu bez zvezdaša! (FOTO) (VIDEO)

Trener Vladan Milojević kaže da je pred crveno-belima težak zadatak i izazov. - Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije, i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni - kazao je on.

OPŠTE HAVARISANJE MEĐU ZVEZDAŠIMA: Srnić, Žule i Radonjić u transu pred Delijama, flertovanje sa stjuardesom i Milijašev šou u avionu! (VIDEO)

foto: Beta

Još nije definitivno ko će u prvom meču biti domaćin, ali naš trener posebno ističe jednu stvar. - Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da Marakana bude puna i da nas navijači podrže svom snagom. Jer kada je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema ni jedan protivnik. Zato nam treba pun stadion i velika podrška - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.