Tako to radi Dinamo! Momak koji nikada nije zaigrao za prvi tim prešao u velikana za milione! (VIDEO)
Foto: AP

rasadnik

Tako to radi Dinamo! Momak koji nikada nije zaigrao za prvi tim prešao u velikana za milione! (VIDEO)

Inače, od završetka prethodne sezone i gubitka titule, Dinamo još nije ostvario značajan transfer, s obzirom na to da su defanzivni univerzalac Gonsalo i Paulo Mačado otišli bez obeštećenja

Objavljeno:

Dinamo Zagreb ima nekoliko golmana u opticaju i bio je spreman da se odrekne najmlađeg među njima.

Fudbalska planeta plače i jeca: Svanuo je najcrnji dan, preminuo je maleni Bredli Lauri (FOTO) Dominik Kotarski (rođen 2000), zvanično je u petak postao fudbaler Ajaksa, u transferu kojim će klub sa "Maksimira" zaraditi do dva miliona evra. Talenat iz Zaboka zainteresovao je Holanđane na nedavnom Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina, pa su posle nekoliko nedelja pregovora dogovoreni svi uslovi njegove selidbe na Amsterdam arenu. Maksimalan iznos transfera "leći" će na račun Dinama pod uslovom da Kotarski zaigra za prvi tim, osvoji titulu...

DIVOVI EVROPSKOG FUDBALA: Milan, Everton i Atletik Bilbao su samo neki od potencijalnih rivala Zvezde u 3. kolu kvalifikacija za LE! (FOTO)

Na "Maksimiru" objašnjavaju da će Kotarski, za početak, ostati bar još šest meseci u matičnom klubu, kao pozajmljen igrač, a da će potom početi da se priprema za selidbu u Holandiju. Do tada, mesto prvog golmana Dinama i dalje bi trebalo da ima takođe mladi Dominik Livaković (22), a druga opcija je takođe traženi Adrijan Šemper.

TRANSFER KARIJERE! Bivši igrač Zvezde prelazi u redove velikana iz Atine za dva miliona evra! (FOTO) Inače, od završetka prethodne sezone i gubitka titule, Dinamo još nije ostvario značajan transfer, s obzirom na to da su defanzivni univerzalac Gonsalo i Paulo Mačado otišli bez obeštećenja.

Prema podacima specijalizovanog portala "Soccerway", mladi čuvar mreže nikada nije zaigrao za prvi tim.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.