Zvanično! PRAVO NIOTKUDA! Srbin pojačao Monako! (FOTO)
Foto: Fonet

LEPO, LEPO

Zvanično! PRAVO NIOTKUDA! Srbin pojačao Monako! (FOTO)

Nekada su Lion, Nant ili Lil bili najpoznatiji po lovcima na talente, ali sada Monako radi ubeldjivo najbolji posao na tom planu

Objavljeno:

Fabrika talenata iz Monaka je uzela na obradu srpski dragulj - Borisa Popovića! Kadetski reprezentativac Srbije je prešao u tabor šampiona Francuske.

UŽAS! SKANDAL! Kokeza od fudbalera pravi robove! Ne daj bože da se igrač povredi! (FOTO)

Monako je Popovića doveo iz drugoligaša Tura za obeštećenje od 500.000 evra i sa njim potpisao petogodišnji ugovor. Popović je kadetski reprezentativac Srbije, rođen 17. februara 2000. godine. Popović je u prošloj sezoni igrao za B tim Tura koji se takmiči u petom rangu francuskog fudbala. I bio kapiten. Tamo su ga primetili skauti Monaka i očigledno bili zadovoljni onim što vide.

Erupcija na Topčideru! Top igrač! Lucidni momak kojeg je želeo Partizan dolazi u Zvezdu?! (VIDEO)

Igra na poziciji zadnjeg veznog, a zanimljivo je da ga selektor Perica Ognjenović nije uvrstio na spisak putnika za nedvano EP za kadete u Hrvatskoj na kojem je naša selekcija doživela neuspeh. Pre toga je Popović bio član reprezentacije u kvalifikacijama i igrao u mečevima protiv Škotske, Švajcarske, Italije i Makedonije.

Stefan Jović ostaje u Zvezdi! A razlog za to KRAJNJE NEOBIČAN! (FOTO)

foto: Reuters

Monako je prethodnih godina preuzeo primat jedne od najboljih fudbalskih akademija u Evropi. Dovoljno je videti šta su Kneževi uradili u prethodne dve godine i kakve su igrače lansirali. Iz Monakove fabrike talenata su prethodnih godina iskočili Kilijan Mbape, TomaLemar, Tjemue Bakajoko...

Prvo pojačanje! Partizan je konačno doveo štopera! Grobari njegovo ime vrlo dobro znaju! (FOTO)

Jokić i Bobi na Vučićevoj inauguraciji, ali Grobari sigurno nisu očekivali da tamo bude i njihov ljubimac! (FOTO)

Nekada su Lion, Nant ili Lil bili najpoznatiji po lovcima na talente, ali sada Monako radi ubeldjivo najbolji posao na tom planu. Sve to ukazuje da je mladi Popović u pravim rukama i na pravom mestu.

GOVORIO I O DULETOVOM "DAVLJENJU": Kad je Bogdan rekao zašto je Žoc zvao njegovu mamu u Istanbul, ceo studio hteo da se sruši od smeha! (VIDEO)

Za početak se najavljuje da će biti deo Monakovog B tima koji trenira Silvan Legvinski i koji se takmiči u četvrtom rangu francuskog fudbala.

ŠIROKO! Bogati Rusi odvode miljenika Delija iz Zvezde, a žele i reprezentativca Srbije! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.