Erupcija na Topčideru! Top igrač! Lucidni momak kojeg je želeo Partizan dolazi u Zvezdu?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

sjajan fudbaler

Erupcija na Topčideru! Top igrač! Lucidni momak kojeg je želeo Partizan dolazi u Zvezdu?! (VIDEO)

Zvezda je u ofanzivnoj liniji tima već angažovala Rikardinja, ali u slučaju sve izvesnijeg odlaska Srđana Plavšića, Markinjos bi mogao da popuni tu prazninu

Objavljeno: 19:34h

Uprava Crvene zvezde već je završila veliki deo posla oko pojačanja ovog leta, ali tačka još uvek nije stavljena.

UŽAS! SKANDAL! Kokeza od fudbalera pravi robove! Ne daj bože da se igrač povredi! (FOTO) ''Armiju'' Zvezdinih navijača je, pre svega, obradovala vest da je postignut dogovor o nastavku saradnje sa najboljim strelcem iz prošle sezone, Ričmondom Boaćijem, ali ofanzivna linija tima mogla bi dodatno da se pojača.

Stefan Jović ostaje u Zvezdi! A razlog za to KRAJNJE NEOBIČAN! (FOTO) I dalje je u igri Aleksandar Pešić iz Tuluza, ali i, kako prenosi ''Redstarbelgrade.info'', jedno atraktivno ime iz Brazila - Markos Gabrijel do Nasimento, poznatiji kao Markinjos! Ovaj 26-godišnji fudbaler je član brazilskog Korintijansa, ima odličnu sezonu iza sebe, a može da igra na obe krilne pozicije.

GOVORIO I O DULETOVOM "DAVLJENJU": Kad je Bogdan rekao zašto je Žoc zvao njegovu mamu u Istanbul, ceo studio hteo da se sruši od smeha! (VIDEO)

PRIČA O NAJVEĆEM: Kad je bio mali nije hteo da izađe iz kuće, ali sve je promenio jedan 24. jun! Leo, srećan ti rođendan! (VIDEO) Tokom karijere je ostavio zapažen trag i u Internasionalu i Palmeirasu, a pre dve godine nastupao je i u Santosu kao pozajmljen igrač Al Nasra, u vreme kada je i Partizan bio ozbiljno zainteresovan za njega.

Zvezda je u ofanzivnoj liniji tima već angažovala Rikardinja, ali u slučaju sve izvesnijeg odlaska Srđana Plavšića, Markinjos bi mogao da popuni tu prazninu.

Tenzije pred duel Partizana i Budućnosti rastu, sukob Varvara i Grobara u Podgorici! (FOTO) Pomenuti izvor navodi da uprava Zvezde radi na stvaranju tima koji bi dominirao u Srbiji i bio konkurentan u Evropi, a u prilogu je deo Markinjosovog repertoara...

(Espreso.co.rs/Sportske/Redstarbelgrade.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.