ZVEZDAN TERZIĆ: Dejan Anđus je u pravu kada kaže da je Aleksandar Vučić neformalni gazda Zvezde
Foto: Saša Pavlić Koky/Dragana Udovičić

pričao i o navijačima

ZVEZDAN TERZIĆ: Dejan Anđus je u pravu kada kaže da je Aleksandar Vučić neformalni gazda Zvezde

Generalni direktor crveno-belih odgovorio je na pitanja koja interesuju zvezdašku javnost

Objavljeno: 18:19h
foto: Damir Dervišagić

- Ne mogu da podnesem ostavku ako sam uspešan. Klub je bio pred gašenjem, bio je spreman Unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR), odlazak u treću ligu, gašenje, pa fuzija sa trećim klubom... Titule nisu jedini parametar. Prepolovili smo dug. Dugoročno, urađeno vredi više od pet-šest titula.

Mnogo se ovih dana pričalo o tome kako je on došao u Zvezdu u proleće 2015. godine, kao i da li je marioneta predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te da ga je upravo on tu postavio.

foto: Beta

- Došao sam na poziv Aleksandra Vučića. On me je jednom pozvao i rekao: „Mislim da si ti jedini sposoban da vodiš Crvenu zvezdu. Voleo bih da to prihvatiš“. Eto, tako je bilo. Prvi put kada osetim da nemam podršku predsednika Vučića otići ću iz kluba. Iz poštovanja prema njegovoj funkciji i ličnosti. Ako on misli da ne radim dobro posao odmah ću otići - dodao je on.

Takođe se dotakao i teme navijača, naročito onoga što se dogodilo u poslednjih 10 godina, kada su bivši navijači Zvezde postali vođe navijača Partizana.

- Činjenica je da tribinu Partizana u velikoj meri vode bivši navijači Zvezde. Ne razumem to i zato ne želim da stavljam u isti koš njih i Delije.

BONUS VIDEO: Brate, čuvam ti leđa! Sva braća koja su nastupala u fudbalskoj reprezentaciji

(Espreso.co.rs / Izvor: NIN.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.