NOVI "AUTOGOL" U KARIJERI! Velika ispala bivšeg igrača Partizana, u klubu povileneli: Najteže je ostati čovek (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEPROFESIONALNO

NOVI "AUTOGOL" U KARIJERI! Velika ispala bivšeg igrača Partizana, u klubu povileneli: Najteže je ostati čovek (VIDEO)

"Nisam mogao da dođem sebi. Sve smo se dogovorili pre mesec dana, pružili ruku i dali određena ovlašćenja Obradoviću, iako nije zvanično postao trener. Sve smo radili u dogovoru i pripremil se za njegov dolazak"

Objavljeno: 14:37h
foto: Saša Pavlić Koky
foto: Saša Pavlić Koky

- Dolazio je Obradović u Suboticu četiri ili pet puta i sve dogovarao sa direktorom Đorđevićem i sportskim direktorom Dunđerskim. Pomerio je pripreme kluba na Zlatiboru, napravio novi plan priprema, razgovarao sa igračima, dogovarao nova pojačanja, ubeđivao igrače da ostanu u klubu. Jednostavno - bavio se klubom ili je, kako sada izgleda, samo glumio. Zbog njegovih planova smo raskinuli saradnju sa pomoćnim trenerima i trenerom golmana i na njegovo insistiranje doveli nove pomoćne trenere, Brnović Nenada i Stojković Milan, kako bi imo sve uslove za rad.

ZATVARAJTE ŠAMPANJAC: Grobari su očekivali veliki povratak u Humsku, ali OD TOGA NEMA NIŠTA! (VIDEO)

Po rečima Simovića, Spartak je zbog planova Obradovića raskinuo saradnju sa pomoćnim trenerima i na njegovo insistiranje doveo novi stručni štab, kako bi on imao uslove za rad.

foto: Saša Pavlić Koky

- Mlad je čovek Milan Obradović, mlad je i trener. Neiskusan, ali smo mu hteli dati šansu. Smatram da je ovakvim postupkom pokazao svoje pravo lice i to koliko vredi njegova reč. Velika je mudrost u narodnim umotvorinama. Reći ću smo jednu, ili samo njen deo, 'ljudi se vežu za reč'...

Ne zna se ko ima BESNIJI auto od reprezentativaca Srbije, ali Bambi je oduvao konkurenciju FORMULOM! I ko bi rekao da Kolarov vozi ONO? (FOTO)

- I na kraju. Teško je biti dobar trener, ali je teže ostati čovek - rekao je Simović.

Spartak je izborio opstanak u Superligi, pošto je sezonu završio na 10. mestu, posle čega je Černišov napustio klupu tog kluba.

Da podsetimo, Obradović je u onom Večitom derbiju na Marakani, završenom pobedom Crvene zvezde od 1:0, postigao jedini gol na utakmici, autogol. Vladimir Stojković je samo u očaju mogao da gleda loptu i u neverici je pusti da uđe u mrežu.

BONUS VIDEO: Neverovatan momenat tokom derbija u Kupu! Složiše se Delije i Grobari

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.