NOVA EPIZODA! Terzić je histerik i ponovo postaje begunac sa biografijom u Sudu za organizovani kriminal! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

nema kraja

NOVA EPIZODA! Terzić je histerik i ponovo postaje begunac sa biografijom u Sudu za organizovani kriminal! (FOTO)

Zbog kreativne nesposobnosti da klubu podari rezultate u skladu sa željama velike armije navijača, čovek koji kritikuje nečiju biografiju a njegova se nalazi u fioci Specijalnog suda za organizovani kriminal, ide putem koji vodi samo u zaborav

Objavljeno: 18:13h

- Zbog kreativne nesposobnosti da klubu podari rezultate u skladu sa željama velike armije navijača, čovek koji kritikuje nečiju biografiju a njegova se nalazi u fioci Specijalnog suda za organizovani kriminal, ide putem koji vodi samo u zaborav. Pokušavajući uporno i bezuspešno da ubedi fudbalsku Srbiju kako su svi drugi, samo ne on kao glavno i odgovorno lice u klubu, odgovorni za silne promašaje na terenu i van njega, Zvezdan Terzić ponovo sebe stavlja u ulogu begunca. Ranije od pravde, sada od istine.

Emotivni Toti će vas rasplakati pismom svom Rimu: Moja kuća, moja porodica, moje sve... Knedla u grlu je neizbežna!

- Razočaran što samo on veruje u laži koje plasira, čovek koji svakodnevno zloupotrebljava ime velikog kluba, preti organima Fudbalskog saveza Srbije i podseća javnost na osobu koja ne bira sredstva zarad očuvanja svog ličnog interesa. Bez prihvatanja minimuma odgovornosti za svoj (ne)rad i poteze koji su klub doveli na ivicu ambisa, Zvezdan Terzić kao alternativu tome vidi akciju protiv legalno izabranog rukovodstva FSS zaboravljajući da je upravo on u ostavci još od 8. avgusta 2015. godine - dodaje se u saopštenju.

Na kraju se zaključuje:

NIJE IZDRŽAO UVREDE: Grobari pljuvali po Mažiću, a on im uzvratio! Možda i malo neprimereno (VIDEO)

- FS Beograda nikada više neće dozvoliti da ličnosti kao Zvezdan Terzić kreiraju fudbalsku budućnost u Srbiji, jer njegovo delovanje i maniri potpuno su u suprotnosti sa vrednostima koje fudbal kao sport nosi u sebi.

FSS NIJE AFRIČKO PLEME, PA DA SE IZVODI PUČ: Posle Terzićevih napada, Savez zapalio još veću vatru! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.