SAMO TO NISMO HTELI DA ČUJEMO: Zvanično je potvrđena vest za koju cela Srbija nije želela da bude istinita!
Foto: Saša Pavlić Koky

kako sada na evropsko zlato?

SAMO TO NISMO HTELI DA ČUJEMO: Zvanično je potvrđena vest za koju cela Srbija nije želela da bude istinita!

Nenad Lalatović moraće da pronađe zamenu

Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

- U petak je i zvanično stigao dopis Lacija i oni definitivno neće da ga puste na Euro. Klub ga plaća i neće da rizikuje, pošto ne mora, jer EP nije u kalendaru takmičenja UEFA. Mi ćemo pokušati nekako da promenimo tu odluku, ali iskreno, oni se za sve pitaju. Oni navode da je Sergej za njih “A” reprezentativac, koji je pritom imao tešku i napornu sezonu, da mora da odmori, jer mnogo vredi i Lacio ozbiljno računa na njega. Ništa tu ne pomaže čak ni Sergejeva želja da nastupi na EP - rekao je Matijašević.

FSS neće odustati i probaće preko ljudi bliskih rimskom klubu da ih ubedi da promene mišljenje, ali mala je verovatnoća za to.

foto: AP

Lacio je iskoristio pravo što Evropsko prvenstvo za mlade ne potpada pod FIFA termin i nije u obavezi da stavi svog igrača na raspolaganje, te su odlučili da ga sačuvaju od eventualne povrede koja bi bila loša za njega na početku priprema za narednu sezonu.

Sada će selektor Nenad Lalatović morati da pronađe drugog igrača kao zamenu, a poziv bi zbog toga mogao da bude upućen Mihailu Ristiću iz Crvene zvezde koji se nije našao na prvobitnom spisku.

foto: Saša Pavlić Koky

SMS je član ove generacije "orlića" koja je osvojila i Evropsko i Svetsko prvenstvo u omladinskom uzrastu, a očekivalo se da napadne i sada titulu prvaka Evrope u kategoriji do 21 godine. Međutim, bez njega šanse su smanjene.

BONUS VIDEO: Delije skandiraju deki

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.