TOTALNA ANESTEZIJA! Srbija je dobila pojačanje iz snova, mirno li spavate Velšani?! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SJAJNO!

TOTALNA ANESTEZIJA! Srbija je dobila pojačanje iz snova, mirno li spavate Velšani?! (VIDEO)

Pitanje je samo da li će 11. juna na stadionu "Rajko Mitić" biti starter ili rezerva na meču 6. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv Velsa
Objavljeno: 22:51h

Prijović je rođen pre 27 godina u Sent Galenu, u Švajcarskoj, a u karijeri je nastupao za dve selekcije Srbije, do 17 i 19 godina, i dve selekcije Švajcarske, do 20 i 21 godine. Igra na poziciji centarfora i trenutno je na devet mečeva za solunski PAOK postigao šest golova.

Stefan Jović se oglasio! Rekao sam šta sam imao! NISAM ZADOVOLJAN! (FOTO)

- U stalnoj sam komunikaciji s Prijovićevim trenerom Vladimirom Ivićem. Posle preloma ključne kosti njegova forma je ostala na zavidnom nivou. Igra standardno, i to je u ovom trenutku najvažnije za njega, ali i za ostale igrače koji će biti na pripremama pred meč sa Velsom. Od te utakmice očekujemo mnogo i to je prava prilika da navijači u Beogradu vide još bolju Srbiju, koja igra protiv jednog od favorita iz naše kvalifikacione grupe - zaključuje Muslin.

ZVEZDAŠI U PANICI! Da li su ove sumnjive pojave dovoljne da stavite kuću na Partizan protiv Voždovca? (VIDEO)

Srbija će 11. juna u 20.45 dočekati Vels na stadionu "Rajko Mitić", a zanimljivo je da na tom meču neće nastupiti suspendovani Geret Bejl i Nil Tejlor.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.