Partizan da izgubi šest utakmica službenim rezultatom!
Foto: Dado Đilas

(puste) želje zvezde

Partizan da izgubi šest utakmica službenim rezultatom!

Niko nije ni sumnjao da će se nastaviti rat saopštenjima
Objavljeno:

Nikola Dumnić, član advokatskog tima i pravne komisije Crvene zvezde smatra da bi Partizan trebalo da šest utakmica izgubi službenim rezultatom 3:0

- Trener Partizana je kažnjen sa sedam utakmica suspenzije, a posle prve je raskinuo ugovor sa Olimpijom. Ostalo je još šest mečeva da “odleži”, što bi važilo u bilo kojoj fudbalskog zemlji u koju bi otišao posle Ljubljanje. Što znači da je imao zabranu vođenja nove ekipe, koja je bila i konačna odluka Nogometnog saveza Slovenije. To se u ovom slučaju prebacilo na prvenstvo Srbije, ali izgleda da ova odluka može da važi za sve osim za našu zemlju. To je isto kao kad neko ima pet godina zatvora, a izdata mu je potvrda da nema kaznu!

- Po pravilima, Partizan bi morao svih šest utakmica, u kojima ih je sa klupe vodio suspendovani Nikolić, da izgubi službenim rezultaom (0:3). Pismo iz NZS nema delovodni broj, nije zavedeno u NZS, što znači da nema zvanični karakter. Memorandum je mogao da se pronađe i da pismo napiše bilo ko. I naslov pisma je onom kome je namenjeno, a to je Marko Nikolić - rekao je za Blicsport Dumnić.

(Espreso.co.rs/Blicsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.