PRAVILA, PRAVILA... Ove fudbalske propozicije nemaju nikakvog smisla, i tu su samo da nam kidaju živce! (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

DOKLE VIŠE?

PRAVILA, PRAVILA... Ove fudbalske propozicije nemaju nikakvog smisla, i tu su samo da nam kidaju živce! (VIDEO)

Uz rizik da nas maksimalno isprozivate posle ovog teksta, osmelili smo se da NAPLJUJEMO sva fudbalska i jedno košarkaško pravilo koja skoro svi mrzite
Objavljeno:

Ako ste sportski zaljubljenik, onda se sigurno bar jednom, ako ne i više puta, dogodilo da totalno poludite zbog ispadanja svog tima/reprezentacije u poslednjim sekundama nekog takmičenja.

To ispadanje najčešće bude plod loše igre, ali neretko se dogodi i da neko od potpuno bizarnih i iskrivljenih pravila bude glavni krivac za ispadanje.

Kao što se desilo srpskoj kadetskoj fudbalskoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, kada je poražena od BiH u poslednjim sekundama utakmice, pa je i pored poraza Republike Irske od Nemaca rezultatom 0:7, ekipa sa Ostrva prošla dalje, dok su Orlići Perice Ognjenovića ispali.

To nas je podsetilo da vam predočimo pravila koja nas već godinama, ma decenijama nerviraju, a počećemo stihovima Bore Đorđevića: Pravila, pravila, da bi me udavila ili Pravila, pravila, Orliće podavila...

Srpski fudbale, spremi se za APOKALIPSU! Srušiće se Petrovaradin, potopiti Srem, a od Fruške gore će postati nizija! (VIDEO)

Mi smo na ovu listu stavili pet pravila koja bismo voleli da se podhitno promene, ali ukoliko i vi imate neko da dodate, budite slobodni da to uradite u komentarima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.