PLJUVAČINA SE NASTAVLJA: Posle novih reči iz Partizana, NIKO U SRBIJI neće ostati ravnodušan! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NEMA KRAJA

PLJUVAČINA SE NASTAVLJA: Posle novih reči iz Partizana, NIKO U SRBIJI neće ostati ravnodušan! (VIDEO)

Novinar i urednik Partizan TV Željko Pantić je u novoj epizodi Partizanovog vesnika ponovo pokazao da mu ne manjka lucidnosti kada se priča o večitom rivalu
Objavljeno: 20:19h
foto: Shuterstock

- Suđenje na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina, samo delegiranje sudije koji je svojom odlukom odlučio 'večiti' derbi namerno ne signalizirajući aut od pola metra ima jednu dugoročnu posledicu koje niko na prvu loptu nije ni svestan - kazao je Pantić.

Potom je usledilo poređenje sadašnjeg perioda sa vremenom kada je Obilić

stigao do šampionske titule u bivšoj Saveznoj republici Jugoslaviji.

I da je bio penal, i da nije bio penal, kriv je Vučić!

- Nakon ove sezone Obilić, kao paradigma kriminala u fudbalu, odlazi u istoriju. Bez želje da se bilo šta prenaglašava. Sećate li se bilo čega sličnog da je tokom te sezone kada je Obilić bio šampion ostalo zapamćeno da se radilo za Obilić? Da li biste mogli da se setite jedne situacije, jedne utakmice, koja liči na ovo što samo jedan sudija Srđan Obradović radi tokom ovog prvenstva? - upitao se Pantić.

foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

- Obilić je iznikao u jednom potpuno nenormalnom društvenom ambijentu, polu-ratnom i ratnom ambijentu. A u kom ambijentu je iznikao klub koji na ovaj način spušta na dno-dna fudbal na ovim prostorima? Mi nismo u ratu, niti iz rata izlazimo, niti postoje objektivne društvene okolnosti kojima bi moglo da se opravda nastajanje takvog kriminalnog kartela kakav Crvena zvezda postaje iz nedelje u nedelju - navodi voditelj 'Partizanovog vesnika'. Kompletnu emisiju možete da odgledate OVDE!

BONUS VIDEO: Mihin naslednik izvodi slobodnjake u bazenu

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.