SRBI SU OVO DUGO ČEKALI! Konačno se oglasio Mitrović i otkrio planove za budućnost! (VIDEO)
Foto: Reuters

MITROGOOOOOOOL!

SRBI SU OVO DUGO ČEKALI! Konačno se oglasio Mitrović i otkrio planove za budućnost! (VIDEO)

"Ako dobijemo Vels, ništa više neće moći da nas zadrži na putu ka Svetskom prvenstvu. A čini mi se da će meč tog 11. juna biti okončan u skladu sa našim željama", zaključio je
Objavljeno:

- Garantujem da je Čempionšip među sedam najjačih klupskih takmičenja u Evropi. Druga liga Engleske je zahtevnija je od Premijeršipa. Igra se jače, snaga je u prvom planu. Opstaju samo najjači. Imao sam neobičnu čast da se okušam u tom atipičnom društvu u kom gotovo da nema pauze od sredine avgusta. Čak 46 kola spakovano je u ritmu subota-utorak. Prvak ne samo da mora da potroši mnogo novca, već mora da prolije mnogo krvi i znoja. I ni to mu ne garantuje prvo mesto na kraju - počinje Mitar za Žurnal.

KLADIONIČARSKI RAJ! Nezapamćeno! Da li je ovo dokaz da je srpska liga DEFINITIVNO NAMEŠTENA? (FOTO)

- Ovde se igra najzanimljiviji, najlepši i verovatno najbolji fudbal na svetu. Svaka utakmica je spektakl. Nije bitno da li su na drugoj strani Čelsi ili Blekburn, FA kup ili šampionat. Zato su Englezi posebni. Navikao sam na fudbal s ukosom tradicije i poštovanja. Sazreo sam u Čempionšipu, nisam izgubio ovu godinu. Naprotiv, za mene je ovo bio zamajac za naredne izazove - jasan je srpski Mitrogol!

Zbog svog karakterističnog karaktera i ponašanja Mitrović je postao mezimac navijača. To ima i dobre i loše strane...

- Nema mnogo mira za fudbalera u Njukaslu, iako postoje pojedina mesta za porodično opuštanje. Tu je i kačket, prilika da se donekle sakrijete od znatiželjnih pogleda. Ali ne bunim se mnogo, ovaj poziv iziskuje i obaveze van terena.

Mitrović je obezbedio plasman u Premijer ligu, pa sada može da navija za svog sunarodnika Slavišu Jokanovića i njegov Fulam...

- Jokan je preporodio Fulam. Iz donjeg dela tabele doveo ih je do top šest. Veliki je to uspeh. Osetio sam sa Njukaslom koliko je dobro spremio ekipu. Odigrali su taktički besprekorno i bukvalno nas, kao niko do tada, pregazili u dve utakmice. Vidi se trenerska ruka. Fulamu dajem prednost ispred Hadersfilda, Redinga i Šefilda.

POMRESMO OD KEBE! Delije nikada nisu videle smešniju najavu neke Zvezdine utakmice! (VIDEO)

Razgovor sa Aleksandrom Mitrovićem bilo je nemoguće zaključiti bez pitanja o reprezentaciji Srbije koja uspešno gazi ka Mundijalu. Uz bravure Dušana Tadića, njegovi golovi nose Orlove ka Rusiji.

- Ako dobijemo Vels, ništa više neće moći da nas zadrži na putu ka Svetskom prvenstvu. A čini mi se da će meč tog 11. juna biti okončan u skladu sa našim željama. Selektor Muslin uklopio je sjajno tim, imamo neviđenu hemiju. Zaslužili smo da idemo na Mundijal - zaključio je Mitar razgovor za Žurnal.

DOK SAM U BOLOVIMA LEŽALA NA TRAVI... Nataša Kovačević otkrila neverovatnu tajnu koju niko nije znao! (FOTO)

BONUS VIDEO: Nikola Jokić je zapevao hit Olivera, a onda se dogodilo OVO!

(Espreso.co.rs/Žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.