Puklo je prijateljstvo, ako ga je uopšte i bilo! Pike, sad možeš da pričaš! Od mene zagrljaj nećeš dobiti! (VIDEO)
Foto: Reuters

Biće zanimljivo

Puklo je prijateljstvo, ako ga je uopšte i bilo! Pike, sad možeš da pričaš! Od mene zagrljaj nećeš dobiti! (VIDEO)

Dve najveće svađalice na suprotnim stranama i dva prijatelja u reprezentaciji, ali ovaj poslednji El Klasiko je stavio njihov odnos na veliko iskušenje
Objavljeno:

- Sada pričaj, sada pričaj!

Njih dvojica su i ranije imali često slična prepucavanja, ali su uvek u reprezentaciji Španije, gde čine štoperski tandem, uspevali da klupsko rivalstvo prevaziđu i čak su delovali kao vrlo dobri prijatelji.

Međutim, posle ove poslednje svađe izgleda da bi to moglo da se promeni, ako je za suditi po izjavi Ramosa nakon utakmice.

foto: Reuters

- Neka pričaju šta hoće, ne želim da ulazim u raspravu. Nisam se obraćao sudiji već Pikeu jer on stalno nešto komentariše oko suđenja u svojim tvitovima i žalbama. Nemam problem sa Pikeom lično. Svako brani svoju stranu, ali posle ovakvog El Klasika, sigurno ga neću zagrliti. Pričao je da mi imamo pomoć sudija, a neka se samo seti PSŽ. Nije fer… Oni imaju drugačije shvatanje fudbala od nas jer stalno nešto pričaju o suđenju. Možda im to i donese konačan rezultat na kraju, ali ne želim da ulazim u tom. Priče o suđenju nisu naš i moj stil. Mada mi neki kažu da bi treblo i mi da pričamo u suđenju - rekao je Ramos koji je dodao i da misli da nije zaslužio isključenje.

BONUS VIDEO: Leonardo spašava Boaćija na derbiju

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.