Ne idemo u rat za Novi Pazar, nego da igramo fudbal! Nikolić se seća petarde od prošlog put! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/pbogdanovic

Spušta loptu

Ne idemo u rat za Novi Pazar, nego da igramo fudbal! Nikolić se seća petarde od prošlog put! (VIDEO)

Trener crno-belih ističe da njegov tim planira da nastavi seriju bez poraza
Objavljeno:

Trener Partizana nije se previše bavio analizom protivnika.

- Pazar je dobra, takmičarska ekipa, teško je igrati na njihovom terenu, ali mene zanima da vidim tačnost i preciznost u igri Partizana i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu. U toj varijanti ne sumnjam da će doći i rezultat koji je u ovom trenutku za nas jako važan - dodao je on.

foto: fkpartizan.rs

Na pitanje novinara kako "biti ratnik, a u isto vreme se i sačuvati od povreda i kartona", Nikolić je istakao da njegova ekipa ne ide u rat već ide da igra fudbal.

- Ne idemo mi ni u kakav rat za Novi Pazar. Idemo da igramo utakmicu protiv Pazara, tako se i pripremamo. Ne pripremamo se za rat, već za fudbalski meč - rekao je Nikolić koji se sigurno seća petarde koja ga je pogodila na gostovanju Novom Pazaru kada je prethodni put gostovao u gradu na Jošanici.

Trener Partizana je naveo da su svi igrači sem od ranije povređenog Alena Stevanovića, zdravi i spremni za meč, kao i da neće biti velikih promena u timu u odnosu na prethodnu utakmicu.

Na početku plej-ofa Partizan očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u utorak, ali Nikolić nije želeo da govori o toj utakmici, kao ni o žrebu za polufinale Kupa Srbije, niti o bilo čemu što nema veze sa utakmicom u Novom Pazaru.

- Ne bi bilo u redu ni fer da sad to pričam o tome. Što se Kupa tiče jedino mogu da kažem da je polufinale i da su svi protivnici koje smo mogli da dobijemo teški. O svemu tome ćemo razmišljati u autobusu kada se budemo vraćali iz Novog Pazara - rekao je Nikolić.

BONUS VIDEO: Plači superligo, amater zabija iz slobodnjaka bolje od bilo kojeg našeg igrača! I TO BEZ GLEDANJA!

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.