PODRHTAVA BRAZIL! Dva velikana pikirala Suareza i Kutinja (FOTO)
Luis Suarez i Filipe Kutinjo u dresu Barselone, Foto: EPA/MARTA PEREZ

BOMBA!

PODRHTAVA BRAZIL! Dva velikana pikirala Suareza i Kutinja (FOTO)

Luis je slobodan igrač, dok bi se Filipe vratio u domovinu na pozajmicu

Objavljeno:

Vole Brazilci da imaju velika i jaka imena u domaćem prvenstvu, a južnoamerički giganti imaju u planu dva bivša fudbalera Barselone.

Naime, Gremio je pikirao trenutno slobodnog igrača Luisa Suareza (35), dok je Korintijans zagrizao za pet godina mlađeg Filipea Kutinja.

Filipe Kutinjo
Filipe Kutinjofoto: EPA/Jeon Heon-Kyun

Velikan iz Porto Alegrea otvorio je pregovore sa legendarnim Urugvajcem, ali ne kriju da nemaju dovoljno sredstava da pokriju platu "El Pistolera".

Plavo-crni imaju kec u rukavu jer bi partnerske kompanije mogle da zatvore finansijsku konstrukciju, a zastupnik iskusnog špica analizira projekat.

Luis Suarez
Luis Suarezfoto: EPA/Christian Bruna

"Trikolori" osim primanja imaju problem i drugih "udvarača" pošto je odavno poznato da je za Luisa zainteresovan i Kruz Azul.

Meksički klub ponudio je ugovor na dve godine, a Suarez još ima predloge saradnje sa MLS franšizama, ali nije odustao ni od povratka u Evropu.

- Biće jako teško. Napravljeni su pomaci u pregovorima. Ne zavisi sve od Suareza i Gremija. Finansijska operacija je složena,zahteva vreme i ima nekoliko učesnika - poručio je prvi čovek Gremija Alberto Gera brazilskim medijima.

Sa druge strane, Korintijans priprema bombu u Brazilu u vidu Filipea Kutinja kog bi doveli na pozajmicu iz Aston Vile.

Koliko je tim iz Sao Paula ozbiljan u svojoj nameri najbolje govori da su proveli anketu među navijačima i dobili pozitivne signale.

Agent ofanzivca čini sve da dođe do povratka u dovinu pošto ima odličan odnos sa čelnicima brazilskog velikana.

Korintijans želi Kutinja kao zamenu za Vilijana koji se ekspresno vratio u Fulam, ali Filipe razmišlja i oko ostanka na Starom kontinentu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.