Božinov se spremio kao zverina da gine za Partizan i poslao poruku Vazuri, Vučeli i Ilievu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Pitajte njih zašto me nema

Božinov se spremio kao zverina da gine za Partizan i poslao poruku Vazuri, Vučeli i Ilievu! (FOTO)

Bugarski napadač vredno radi iako nije sa ekipom na Kipru, a navijačima je poručio kome da se obrate i pitaju zašto je to tako
Objavljeno: 13:30h
foto: Printscreen/Instagram/valeribojinov86

- Ja sam spreman za Partizan uvek. Morate da pitate gospodina Vučelu, Vazuru i direktora Ilieva. Ja radim. Spremam se za Partizan. Imam još 6 meseci ugovora i ja hoću i želim da igram za Partizan i da se borim za Partizan. Morate da pitate upravu. Svi me pitate da li ostajem, zašto nisam sa ekipom i tako dalje. Ja ne želim da vas lažem. Moj status što se mene tiče je da dajem sve od sebe i da pomognem Partizanu da se bori za titulu. Partizan je veliki klub, sa velikim navijačima. Hvala vam na podršci koju mi svi dajete. Dok sam ovde za Partizan ću da dajem srce na terenu za taj dres, ali za moj status trenutno morate da pitate upravu Partizana - napisao je Božinov.

foto: Saša Pavlić Koky

Kao što je i sam rekao, njemu je ostalo još pola godine do isteka ugovora, a crno-beli pokušavaju da zarade i neki novac od njegovog transfera koji im je neophodan, a pominjao se i njegov odlazak u Kinu, gde prelazni rok i dalje traje.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.