U Zvezdi bi se odrekli i Barija, samo da dokažu da je Partizan hrvatski, a ona srpski klub! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/MarkaŽvaka

teme iz kuloara!

U Zvezdi bi se odrekli i Barija, samo da dokažu da je Partizan hrvatski, a ona srpski klub! (VIDEO)

Željko Pantić je započeo temu oko koje će se, garantovano, narednih nedelja voditi fantastične i fanatične rasprave po preostalim beogradskim kafanama
Objavljeno:

On se osvrnuo na ovu inicijativu, i napravio priču pod nazivom "Zvezdino falsifikovanje istorije" u kojoj je Partizan odista hrvatski klub, Zvezda srpski, kao i da su crveno-beli prava opozicija svakom režimu, dok je FKP državni projekat...

Da li ovo znači da Partizanov stranac napušta Humsku!? (FOTO)

On se podsetio jednog detalja sa utakmice Zvezda - Real Madrid iz 1987. godine, kada se pri vođstvu srpskog kluba od 3:0 moglo čuti "Jugoslavija, Jugoslavija".

- Posle ovog istorijkog snimka koji sam za sebe govori, dođimo do zaključka: očigledno je stanje duha velikog broja ljudi koji navijaju za Crvenu zvezdu takvo da bi se oni svoje titule iz Barija i Tokija odrekli samo da mogu da dobiju potvrdu da su oni srpski a Partizan hrvatski klub - istakao je Pantić.

ZELENO SVETLO! Evo kako Zvezda može da dođe do fantastičnog štopera! (VIDEO)

A, onda, nastavio je sa veoma interesantnim argumentima...

- Ta istorijska priča o Partizanu kao hrvatskom klubu, Partizanu kao režimskom klubu, pazite, ima svoju zaista duboku finansijsku potporu, jer nekako je istorijska činjenica da je Crvena zvezda bila socijalistički, komunistički , jugoslovenski klub kao i Partizan, ali da je svaki put, kad pređe vlast u neke druge, uspela da prometne u nešto što nije. Pa je tako dolaskom višestranačkog sistema, od te 1987. godine kad ceo stadion viče “Jugoslavija, Jugoslavija”, i peva “Hej Sloveni” prometnula u “simbol srpstva” - opleo je voditelj najpoznatije crno-bele emisije.

Pogledajte ceo Vesnik...

BONUS VIDEO: Navijači vole da se prave pametni, ali ovog je vredelo poslušati!

(Espreso.co.rs/Partizanov vesnik)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.