BRUTALNE KAZNE ZA ZVEZDU: Evroliga poslala poslednje upozorenje!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Nema više gledanja kroz prste

BRUTALNE KAZNE ZA ZVEZDU: Evroliga poslala poslednje upozorenje!

Crveno-beli će ukupno morati da plate 13.000 evra zbog propusta u organizaciji meča sa Panatinaikosom
Objavljeno: 15:54h

Klub je takođe dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja" - ulazak publike na teren po završetku utakmice Evrolige.

foto: Aleksandar Barda

- Crvena zvezda zato još jednom, poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv Anadolu EFES-a u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja! Takođe, upozoravamo javnost i naše pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda.

- U trenutku kada se prvi tim bori da napravi još jedan novi podvig, i plasira se u narednu plej of fazu novog formata Evrolige, ovakva, i bilo koja kazna u budućnosti, nanela bi ogromnu štetu klubu na svim poljima. Crvena zvezda podseća da je ove godine već platio novčane kazne u visini od preko 20 hiljada evra - navodi se u saopštenju kluba!

BONUS VIDEO: Pogledajte koliku su buku Delije pravile na meču protiv Panatinaikosa!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.