ZASLUŽIO JE! Reprezentacija Srbije ima novog kapitena! (FOTO)
Foto: Fonet

pred amere...

ZASLUŽIO JE! Reprezentacija Srbije ima novog kapitena! (FOTO)

Velika čast sa sjajnog vezistu
Objavljeno:

- Istakao bih atmosferu i rad u reprezentaciji. Zaista sve deluje veoma profesionalno i odgovorno, ne postoji ni najmanja zamerka. Svaki član stručnog štaba čini sve da nam pomogne kako bismo se što bolje pripremili za ono što nas očekuje u nedelju. Zaista sam prezadovoljan takvim odnosom - rekao je Muslin.

SAD imaju kvalitetan sastav, a ovaj meč im služi da se spreme za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Ovo je drugi put od dolaska Muslina da se pravi akcija sa selekcijom Super lige, nakon utakmice u Kataru, gde je ekipa poražena 3:0 od domaćina.

Najstariji igrač u timu je 32-godišnje krilo Enver Alivodić, koji je u ovom prelaznom roku prešao iz Novog Pazara u Napredak.

- Posle dugog puta noge su nam bile malo teške na treningu, ali prilagođavamo se na novonastale uslove i očekujem da do utakmice sve bude na svom mestu. Domaćin nas je dobro dočekao, omogućio sjajne uslove za rad i utisci su za sada zaista impresivni. Meni je ovo prvi poziv u nacionalni tim i učiniću sve da zajedno sa saigračima na najbolji način reprezentujemo naš fudbal i ligu iz koje dolazimo. Znamo da neće biti lako, naprotiv, ali zato i jesmo ovde da pokažemo da srpska liga ima kvalitet - rekao je Alivodić.

Utakmica SAD-Srbija igra se u nedelju od 22.00 po centralnoevropskom vremenu, odnosno od 13.00 po lokalnom.

BONUS VIDEO: Dženkinsova i Tompsonova ekipa u grotlu Delija!

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.