USLOVLJAVANJA, DUGOVANJA! Zvezdan Terzić otkrio šta se to dešavalo sa Grofom Božovićem! (FOTO)
Foto: Fonet

rekao svoje

USLOVLJAVANJA, DUGOVANJA! Zvezdan Terzić otkrio šta se to dešavalo sa Grofom Božovićem! (FOTO)

Posle mnogo spekulacija i nagađanja...
Objavljeno: 17:43h

- Nije tačno da je Božović uslovljavao klub sa bilo kakvim isplatama njemu, stručnom štabu ili igračima. Crvena zvezda isplaćuje svoje obaveze prilično redovno, uzimajući u obzir finansijske prilike u kojima egzistira i naš klub i ceo srpski sport - rekao nam je Terzić i dodao:

Posle ovoga će ga Delije voleti još više: Zbog Donalda je u Surinamu grmelo Dobro znaj da uvek tu sam ja... (FOTO) (VIDEO)

- Ima ponekog duga prema igračima, pre svega prema domaćim, i to nam je prioritet koji ćemo rešavati u narednoj nedelji. Zaposlenima se duguje samo novembarska plata, a i to ćemo, nadam se, uskoro isplatiti - rekao je Terzić.

Zvezdin direktor je ponovio da u klubu ne razmišljaju o eventualnom novom treneru.

Nekada se Delijama dizala kosa na glavi zbog njega, a sada je nikad bliže Marakani! Dobija li Zvezda ogromno pojačanje? (VIDEO) - Sa Božovićem imamo ugovor do 2018. i niko u klubu i ne razmišlja o bilo kom drugom kadrovskom rešenju - rekao je direktor crveno-belih.

MRŽNJA, KAŽETE? Ova fotka obesmišljava svaku navijačku tuču između Delija i Grobara! (VIDEO) Osvrnuo se Terzić i na poslovanje kluba, istakavši da je zadovoljan.

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ ZVEZDE! Marakanu napušta jedan od lidera ekipe, ali zamena je spremna! (VIDEO)

foto: Nemanja Pančić

- Ne trošimo više nego što zarađujemo, a to će najbolje pokazati finansijski izveštaji za 2016. godinu. Već drugu godinu zaredom završavamo pozitivno finansijsku godinu - rekao je i dodao: - Pozitivan finansijski izveštaj UEFA monitoringa koji očekujemo da dobijemo biće najbolji pokazatelj u kakvom finansijskom stanju se Crvena zvezda nalazi. Na žalost mnogih koji prizeljkuju probleme u našem klubu i šire dezinformacije - Terzić.

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.