OD TRANSFER BOMBE DO TRANSFER LISTE: Kako je najbolji dospeo do izlaznih vrata Partizana?! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

Ima li nade za njega?

OD TRANSFER BOMBE DO TRANSFER LISTE: Kako je najbolji dospeo do izlaznih vrata Partizana?! (VIDEO) (FOTO)

Došao je kao potencijalno najbolji igrač Superlige, to je i bio u prvoj polusezoni, ali se onda dogodio totalni sumrak njegova i dalje veoma mlade karijere
Objavljeno:

I, od tada, još kada je trener bio Ivan Tomić, krenuo je sunovrat njegove, još uvek veoma mlade karijere!

Na 16 utakmica, na kojima je mahom ulazio sa klupe, Neca je dao samo dva gola, a u nekoliko navrata je pokazao i da nije baš zagrejan za saradnju sa saigračima u navali, jer u izglednim situacijama nije želeo da im doda loptu, kada su oni bili u boljoj prilici za gol.

ŠTA STE SE PRIMILI? Posle objave koja je šokirala Srbiju, priznao da je reč o izmišljotini! (FOTO)

Zbog ove loše forme, usledile su i neke sankcije!

Na primer, Neci je zabranjeno da se oglašava u medijima dok se ne vrati u formu... I evo, do dana današnjeg, još uvek nije dao nijednu izjavu od kada je Marko Nikolić na klupi crno-belih! Samo nam je u nekoliko navrata nezvanično rekao da ne sme da priča sa nama, dok mu trener šef ne kaže drugačije.

Bila je ovo polusezona za zaborav, a počele su da se pominju i informacije prema kojima bi Mihajlović još u januaru mogao da bude prodat, ukoliko crno-beli dobiju dobru ponudu za njega!

Međutim, s obzirom na to da će najverovatnije Alen Stevanović biti prodat za solidne pare, očekujemo da će Neca dobiti još jednu polusezonu da pokaže šta ume u beogradskom klubu.

foto: Dado Đilas

Interesantno, letos su ga tražili mnogi klubovi, ali Partizan nije hteo da ga pusti, jer je očekivao puno od njega. A, on je ove sezone u potpunosti bio u senci Brazilca Leonarda!

SRAMNA OTKRIĆA U SRPSKOM FUDBALU: Već se zna ko je šampion, a ova dva tima ispadaju!

Tako da, mali, pamet u glavu... Pokaži šta znaš, jer svako ko se iole razume u fudbal, zna da se u tvojim nogama krije prava magija! Samo da se i od tebe ne sakrije negde usput...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.