Alarm čitavoj Evropi: Konte kuka zbog stvari koja preti da UNIŠTI fudbal!? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

SLAŽETE LI SE?

Alarm čitavoj Evropi: Konte kuka zbog stvari koja preti da UNIŠTI fudbal!? (FOTO) (VIDEO)

"Plavci" će u subotu na gostovanju Kristal Palasu probati da nastave neverovatan niz i možda čak povećaju bodovnu razliku u odnosu na pratioce - Arsenal, Siti i Liverpul jer imaju daleko "teže" duele
Objavljeno: 20:52h

Ono što muči Italijana je odliv kvalitetnih fudbalera u Kinu, koji mahom odlaze zbog novca koji im se nudi.

- Kinesko tržište preti svim klubovima na svetu. Moramo da se skoncentrišemo na svoj posao, a ne da mislimo na basnoslovne cifre koje oni nude igračima - istakao je Konte, pomenuvši slučaj Oskara koji će u januaru potpisati za Šangaj SIPG.

On će otići u Kinu za neverovatnih 70 miliona evra, a uz to će imati preko pola miliona nedeljno, čime će postati treći najplaćeniji igrač na planeti!!!

foto: AP

Sličan potez napravio je Ramierš, njegov kolega iz reprezentacije, koji je letos pojačao Đangsu Suning za oko 30 miliona evra.

- Kada je reč o velikim ponudama, morate da razmišljate o najboljem interesu kluba, ali nekad može da se desi da je to pogrešan potez i onda sledi velika kazna - istakao je bivši strateg Juventusa i dodao da igrači u Premijer ligi treba da budu ponosni što su tu, jer je to najbolje prvenstvo na svetu.

Kinezi su u prošlogodišnjem zimskom roku potrošili preko 350 miliona evra, najviše od svih, a prete da sličnu stvar urade i ovog puta.

Počelo je sa 70 miliona i Oskarom...

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.