Oglasila se Seka Aleksić i otkrila pravi razlog: Zašto pevačica i njen suprug Veljko nisu otišli na svadbu Aleksandre i Viktora Troickog?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

istina

Oglasila se Seka Aleksić i otkrila pravi razlog: Zašto pevačica i njen suprug Veljko nisu otišli na svadbu Aleksandre i Viktora Troickog?! (FOTO)

Seka je veoma aktivna od kada je postala mama. Uspešno učestvuje u humanitarnom radu, kao i akciji koja se bori protiv nasilja nad ženama
Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

Supruga slavnog tenisera Viktora Troickog druži se sa Sekom Aleksić, a čak su i poslovno sarađivale. Ipak, pevačica i njen suprug nisu se pojavili na najromantičnijem danu novopečenog bračnog para, a evo i zašto..

"Aleksandra je moja dobra drugarica. Pojavila se u moja dva spota. Trebalo je da dođemo kod njih na svadbu, ali jednostavno sada beba ima prednost u odnosu na sve. Baka je trebalo da pričuva Jakova tog dana, međutim ona se prehladila i mi nismo smeli da rizikujemo da to pređe na njega." -bila je jasna pevačica.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

"Aleksandri i Viktoru želim sve najlepše i da i njhovo dete ugleda ovaj divan svet. Žao mi je što nismo mogli da prisustvujemo, ali videće i oni kad bude došla beba da ona diktira sve.

Beba odlučuje i to gde će biti njeni roditelji. Ja sam mama koja je od početka bila uz svoju bebu i zbog toga nisam ni želela pomoć bebisiterke", rekla je za Pink Seka Aleksić.

Ovo nama zvuči kao poprilično legitimno opravdanje za njihovo odsustvo, ipak su im se prioriteti promenili pored malog Jakova.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.